Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Team CRG Denmark

Go Kart 
16/06/06 

- fik gode resultater med sig fra Pinseløbet i Rødby
Det danske gokartteam, CRG Denmark, deltog i weekenden den 3. og 4. juni på Rødby Kartring med forhåbning om at komme derfra med to Sjællandsmesterskaber. Et i ICA og et i ICA Junior, hvor Michael Sørensen og Jacob Nørtoft begge førte i den samlede stilling.
 

Foruden Michael og Jacob deltog Maiken Rasmussen og Frederik Dannevang fra CRG Denmark også i løbet. Michael Sørensen og Jacob Nørtoft efter SM 2006, Rødby juni 2006

Michael Sørensen i ICA


(Foto: Dennis Bjerringfelt / Karting i billeder)
I ICA gjorde Michael Sørensen hvad han kunne i både tidtagning og indledende heat. Og hans startplacering til Prefinale lovede også godt i forhold til en SM titel. Men allerede i første sving brast drømmen, da han lige efter starten blev involveret i et sammenstød, hvor han blev sat voldsomt tilbage. Derfra skulle der satses, for at indhente det tabte, hvilket resulterede i endnu et sammenstød, hvor Michael måtte af og skubbe i gang igen. Og så var løbet kørt.
I Finaleheatet gjorde Michael hvad han kunne for at pynte på resultatet. Men han manglede 4 point for at nå op til den vindende Kevin Munkholm. Michael Sørensen endte med en 2. plads i den samlede SM stilling.

Jacob Nørtoft i ICA Junior
I ICA Junior var stort set hele den danske elite samlet. Her skulle Jacob Nørtoft forsøge at holde fast i den førerposition, han havde skabt på Amager i første afdeling af SM. En 6. plads i tidtagning så lovende ud. Og det lykkedes Jacob at holde fast. Han satte kun 1 point til i forhold til de nærmeste konkurrenter. Resultatet blev, at Jacob vandt Sjællandsmesterskabet. Et resultat han også fik i 2004 i Formel Junior.

Tak til Rødby og alle deltagerne
Udover placeringerne i SM fik teamet testet formen i forhold til det kommende DM og Peugeot Super Kart, som skal afvikles på Rødby Kartring senere på året.


(Foto: Dennis Bjerringfelt / Karting i billeder)

Generelt var teamet meget tilfreds med weekenden. Ikke mindst takket være rigtig mange deltagere og et veltilrettelagt arrangement.
"CRG Race Team Denmark vil gerne sige tillykke til vinderne i alle klasser ved årets Pinseløb. Også en stor tak til Rødby Kart Klub for det meget flotte arrangement, som på det nærmeste havde samlet alt hvad der kunne køre fra hele Danmark Dejligt med så mange aktive. Det giver nogle rigtig gode ræs, og gør det sjovt at deltage,", siger Søren Nørtoft fra CRG Denmark.

Team CRG Denmark


Læs mere om:
  • Frederik Dannevang
  • Jacob Nørtoft
  • Maiken Rasmussen
  •