Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sol over Sturup Raceway

Danish
Touringcar
Challenge 

15/06/06 

Som resten af skandinavien var også Sturup Raceway lidt udenfor Malmö "ramt" af sommervejr af den meget varme slags. Samtidig var banen i weekenden ramme for tredje afdeling af DTC 2006. Netop varmen satte sit præg på afviklingen da den høje varme betød, at banen var meget hård ved dækkene.
 

Uheld for Tom P
For Team FDM Motorsport var det endnu en gang en weekend præget af både godt og skidt.
Tom Pedersen var på banen torsdag i forrige uge for at teste og fik desværre ødelagt hele fronten på bilen da et hjulophæng knækkede. På værkstedet var der blevet arbejdet hårdt lige frem til fredag omkring midnat, hvor bilen blev pakket på traileren og kursen sat mod Sverige. Desværre kunne det nye hjulophæng ikke holde og på aller første omgang til den frie træning knækkede det og Tom var dermed færdig for weekenden. Trist for Tom efter de lovende takter på Padborg Park.

Mission possible
For Jørgen Weinrerich drejede det sig om at få kørt nogle omgange med bilen, gennemføre begge heat uden skader og få kørt en masse data ind så vi henover sommeren kan begynde at udvikle lidt på bilen. Missionen lykkedes og samtidig fik Jørgen lidt point på kontoen i privat kørernes mesterskab. Til den første træning havde Jørgen lidt problemer med bilen, dette blev der dog rette op på til den officielle træning og her kørte han da også tider der var ca. to sek. hurtigere.
Søndagens shoot-out gav en start plads som nr. 21, hvilket vi alle var lidt skuffede over, men der var ganske enkelt ikke mere i bilen denne dag.
Starten på præfinalen kostede Jørgen et par placeringer og Jørgen kunne køre hele præfinalen uden de store slagsmål og kom hjem med samme placering som han lagde ud med.

Finaleløbet udviklede sig som prefinalen og Jørgen kunne igen køre hjem uden de helt store dueller med konkurrenterne. Resultatet blev en 16. plads og som håbet ingen skader på bilen.

Teamet vil nu holde lidt sommerferie, men arbejdet med bilerne fortsætter frem mod næste løb, på Ring Djursland d. 13. august.

Team FDM Motorsport


Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her