Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Syver Race Cup

Bollerslev tilbage i topform

Syver Race Cup 
13/06/06 

Efter en sæson sidste år, hvor han kun gæsteoptrådte i Syver Race Cup serien, så er Henrik Bollerslev nu tilbage i klassen igen, og han viste i weekenden at han stadig er i topform.
 

Syver Race Cup deltog i Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway, her viste Bollerslev at han ikke har glemt at køre en Syver Racer.

Team Lindholmbiler havde hen over vinteren bygget en helt ny Syver Race Cup ramme op til den tidligere mester, og med den viste han lige fra den fri træning af, at han ville være med i den forreste del af feltet.
Bollerslev kørte her næst hurtigste tid, kun 0,3 sekund bag Claus Grønning.

I tidtagningen rykkede Bollerslev en plads frem i feltet, og for lige at understrege at pole position var hans, kørte han en tid der var over et halvt sekund hurtigere end køreren på anden pladsen - det var Claus Grønning.


En sort Syver, nummer 139, forrest, bredskørestil og et bestemt blik i øjnene, så dan kender vi Henrik Bollerslev.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da starten gik til det første løb, skød Bollerslev frem og kom først ind i svinget for enden af startlangsiden, den placering holdt han alle løbets 10 omgange.
Nærmeste konkurrent var endnu en gang Claus Grønning, der kom i mål næsten 5 sekunder efter Bollerslev.

Andet løb blev en gentagelse af det første, Bollerslev stak af fra start af, og krydsede målstregen lidt over 5 sekunder før Grønning der igen kom i mål på 2. pladsen.


To gange denne weekend var Henrik Bollerslev øverst på podiet, begge gange var det med Claus Grønning (tv.) på 2. pladsen samt Morten Fruergaard (th.) på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Så der er ingen tvivl: Henrik Bollerslev er tilbage, og han er i topform.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 12/06/06 - Sturup Raceway - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her