Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Skuffende weekend for Jesper Ternvalt

DTC Cup 
14/06/06 

Jesper Ternvalt havde sådan glædet sig til at køre race på Sturup Raceway efter det alvorlige uheld på Padborg Park. Men glæden varede ikke weekenden igennem.
 

Jesper Ternvalt kom til Sturup Raceway med en bil der var blevet genopbygget efter en skade som var mere end en almindelig skade. Alt skulle således være klappet og klart. Og det gik også tilfredsstillende i træningen og for så vidt også tidtagningen. Dog med det i mente at mens at Jesper Ternvalt var undervejs på en hurtig omgang, så knækkede en bøsning i forbroen i bilen, og så var det slut med tidtagningen. De efterfølgende shoot out runder måtte han overvære fra sidelinien. Hans hurtigste tid rakte dog alligevel til en startplacering som nr. 23.

I prefinalen kom Jesper Ternvalt godt fra start og fik undervejs hentet nogle placeringer således at han sluttede som nr. 20. Dernæst ventede finalen hvor endnu flere points skulle hentes. Men desværre, sådan skulle det ikke gå. En knækket trækaksel betød at Jesper Ternvalt måtte udgå. Han havde dog inden defekten opstod kørt sig frem på en placering som nr. 17.


Jesper Ternvalt undervejs inden træksakslen knækkede
(Foto: Motorsporten.dk)

Men med de points som han tjente i prefinalen avancerede Jesper Ternvalt fra en delt næstsidsteplads til en samlet 13 plads. Bilen viste sig ikke at være helt optimal efter uheldet i forrige runde, men det bliver det nu rådet bod på.

"Vi fik det bedste ud af bilen vi kunne efter det alvorlige uheld sidste gang. Her i sommerferien pausen skal vi have den optimeret yderligere. Således bliver blandt andet støddæmpere sendt til England til vores servicepartner derover, ligesom motoren også skal efterses hos Agergaard. Derefter venter et par tests så vi kan være velforberedte efter sommerferien. Det var ærgerligt med de mekaniske defekter der opstod, men det er også en del af racet."

Dons

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •