Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Uheldig weekend for Sally

Danish
Touringcar
Challenge 

13/06/06 

Renault køreren Jesper Sally Pedersen viste i forbindelse med deltagelse i Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway, at der nu er ved at komme fart i bilen, men desværre manglede det held som der også skal til for at komme frem i Danish Touringcar Championship.
 

Sally lagde ud med at placere Renault Megane II raceren på 24. pladsen i den fri træning, hvor han var 4,3 sekund fra hurtigste mand.
I den efterfølgende officielle træning skruede Sally op for tempoet, i takt med at han fik kørt sig ind på banen, her sluttede han på 18. pladsen, samtidig havde han barberet over et sekund af tidsforskellen til de hurtigste kørere, således at afstanden nu var nede på 3,1 sekund.

Sally var derfor yderst tilfreds med sin indsat i lørdagens program, og så nu frem til søndagens 'Shoot Out' kvalifikation med både spænding og optimisme.


(Foto: Motorsporten.dk)

Igen i Shoot Out'en mindskede Sally tidsforskellen til klassens hurtigste kører, han var her kun 3 sekunder fra den hurtihste kører - den regerende mester Casper Elgaard.

Fremgangen henover weekenden gav Sally en god portion optimisme til pre-finalen, som han startede i et forrygende tempo, og han tog flere placeringer inden feltet nåede ned til det første sving.
Hele første omgang presser Sally hårdt på og nupper endnu et par placeringer, men på vej ud på anden omgang går det 'for hurtigt', og Renault'en kommer ud på curben på et stykke af banen hvor hastigheden er oppe mellem 160 - 170 km/t., og da han kommer på ret kurs igen rammes Sally af to biler, hvoraf den ene af dem flår forhjulet af hans racer.

I pausen mellem pre-finalen og finalen bliver raceren bragt ind i pitlane, hvor teamets mekanikere strak går igang med monteringen af et nyt hjulophæng, men desværre var pausen på tre minutter for kort i forhold til den tid de behøvede - så Sally nåede desværre ikke at blive klar til finalen.

"Det er en utrolig kedelig måde at slutte weekenden på, men set i bakspejlet er jeg nu alligevel godt tilfreds" - udtaler Jesper Sally Pedersen - "tiderne bliver hele tiden bedre og bedre, så udviklingen er bestemt i positiv retning, nu mangler vi bare at også heldet tilsmiler os lidt."

Næste gang Sally skal på banen bliver ved Sparekassen Kronjyllands Jubilæumsløb på Ring Djursland den 12. og 13. august.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her