Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Nu starter efterårssæsonen for Philip Andersen

Danish
Touringcar
Challenge 

09/08/06 

Det har været en dejlig lang sommerpause, konstatere BMW køreren Philip Andersen fra Team Essex Development teamet, der den kommende weekend tager hul på efterårssæsonen.
 

De næsten to måneder der er gået siden det sidste Danish Touringcar Championship løb, er dog ikke kun gået med at holde ferie og slikke solskin.
Philip har trænet både med løb og go kart kørsel, samt andre aktiviteter for at holde sig både fysisk og psykisk på toppen.
Derfor er han nu 100% tændt, og mere end bare almindeligt klar til at gå i gang med efterårssæsonen.

Philip ankommer til Sommerløbet på Ring Djursland, som den førende kører i DTC Cuppen, en føring han også håber han har søndag aften.
"Jeg syntes selv at jeg har et godt udgangspunkt til at forsvare min føring" - udtaler Philip Andersen - "men der skal selvfølgelig arbejdes hårdt på det, for jeg får denne weekend 15 kilos succesballast mere i min BMW racer, samtidig med at mine nærmeste konkurrenter må tage 10 kilo ud."


Philip Andersen er klar til at tage hul på efterårssæsonen.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Selv om det har været rart med sommerpausen, så glæder jeg mig til at komme i gang igen, samt ikke mindst til igen at være sammen med hele Team Essex staben" - slutter Philip Andersen.

Top 5 i DTC Privat Cup 2006
- efter 3 ud af 9 afdelinger

1 - Philip Andersen 122 point
2 - Michael Outzen 96 point
3 - Pontus Mörth 94 point
4 - Martin Pedersen 90 point
5 - David Falch 74 point

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her