Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Lundgaard lurer på revanche

Danish
Touringcar
Challenge 

07/06/06 

Den Blå Avis Fleggaard Racings Henrik Lundgaard vil revanchere mareridtsweekend på Padborg Park. Jan Magnussen skal forsvare mesterskabsføringen.
 

Det er en sulten Henrik Lundgaard, der forbereder sig til den kommende weekends DTC-løb. Efter sidste afdeling i DTC, der var lige til glemmebogen, er Den Blå Avis Fleggaard Racing-køreren på en sjetteplads i den samlede stilling. Men Lundgaard står på spring til at ændre på mesterskabsstillingen.

"Ja, jeg skal over og have en masse point", siger Henrik Lundgaard, der endnu ikke har været på Sturup Raceway i sin BMW 320si.

"Vi skal teste torsdag og fredag formiddag på banen, men vi har også data fra sidste år, der kan bruges. Fra de seneste par løb ved vi nu, hvilke data vi kan bruge fra tidligere, og dem har vi analyseret nøje. Så vi føler os allerede godt forberedte", siger Lundgaard, der er på vagt over for vejrudsigterne - og konkurrenterne.

"De lover sol og 25 grader i weekenden. Hvis vejrudsigten holder, så bliver Team Essex de største konkurrenter. Så tror jeg ikke på forhjulstrækkerne", forudser Henrik Lundgaard og hentyder til, at Den Blå Avis Fleggaard Racing og Team Essex med træk på baghjulene vil være blidere mod dækkene.

Magnussen stækket
Blid mod dækkene er Roskildes Big Mag ikke for tiden. Mega-Magnussen har bidt fra sig i sådan en grad, at han før weekendens løb fører DTC med seks point til nummer to.

Men succes i DTC bliver ifølge reglementet straffet i form af ekstra ballast. På den krøllede, sydsvenske asfalt skal Magnussen køre med 50 kilo ekstra som medpassager, hvilket belaster både dæk og bremser.

"Det bliver ikke lettere på Sturup med succesballasten. Det er virkeligt svært at overhale der, så kvalifikationen bliver afgørende", siger Jan Magnussen, der dog som altid er optimist.

Magnussen viste på Padborg Park klog og defensiv kørsel. Det kan han få brug for igen på Sturup Raceway, hvis teamchef og -ejer Karsten Ree har kigget rigtigt i krystalkuglen.

"Jeg spår da absolut både Jan og Henrik en vinderchance. Jeg tror, at vi med Magnussens selvtillid får en topplacering - og med lidt held, så vinder han. Men det kan Henrik også, han kører jo i 'vægtløs tilstand', så han har en god chance", siger Ree om sine to kørere.

DTC-cirkuset gæster Sturup Raceway den 11. juni.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her