Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

- Vi skal i front igen

Danish
Touringcar
Challenge 

06/06/06 

Team Essex klar til Sturup
Hos Team Essex er målsætningen for den kommende weekends Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway klar: Teamet skal forsvare de to føringer de har (team mesterskabet og Privat Cuppen) og have føringen i kørernes mesterskab tilbage.
 


Elgaard i regnvejr på Padborg Park
(Foto: Motorsporten.dk)

"Her i weekenden har vi lige været på Le Mans for at teste, så det er jo noget helt andet vi skal til", siger teamchef John Nielsen, "færre hestekræfter, lavere tophastighed. Men udfordringen er ligeså stor. Vi har gode erfaringer fra Sturup - det er en sjov bane, lidt en Mickey Mouse bane, men den er sjov at køre på".


John Nielsen ved Padborg Open.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg forventer, at vi tager førstepladsen i mesterskabet tilbage", fortsætter John Nielsen, "det er vores klare målsætning. De overraskelser vi fik med hensyn til bilens opførsel, når den kørte med ballast, er nu inde i systemet. Så det bliver spændende at se forholdet mellem bilernene nu hvor ballasten er lidt mere fordelt. Men det virker til at ballasten i år gør ondt på os allesammen. Det er selvfølgelig træls for en racerkører, men det giver et godt løb for publikum".

Casper Elgaard kører på Sturup med 25 kg ballast, mens John Nielsen har ti kg ballast i bilen. Det er første gang Team Essex skal til Sturup med de nye E90 racere, som Casper Elgaard og John Nielsen kører. Så derfor skal teamet til Sturup torsdag for at teste lidt på banen inden det går løs i weekenden.


Philip Andersen fører DTC Cuppen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Sidste år valgte John Nielsen kontroversielt at trække sig fra løbet i protest mod dommerne. Men det gentager sig ikke i år. "Jeg står ved hvad jeg gjorde sidste år. Men nu har vi kørt to løb i år, uden at der har været problemer med dommerne. Men på Padborg Park blev der kørt meget tæt og der var mange buler - det er jo bagdelen ved standardvogne - det kan godt blive lidt for tæt", fortæller John Nielsen


René Rasmussen i nærkamp.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi håber vi får et godt race og godt vejr, og at der kommer mange mennesker. Det er jo den eneste chance københavnerene har for at se løb, uden at skulle til Jylland, når vi desværre ikke mere kører på Knutstorp", slutter John Nielsen.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her