Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ternvalt bliver klar igen

Danish
Touringcar
Challenge 

08/06/06 

- men det holder hårdt.
Det foregående løb i Danish Touringcar Championship var hårdt ved Jesper Ternvalt og hans Citroën Xsara, dels drillede mekaniken og dels blev weekenden sluttet af med en stor skade på raceren i finaleløbet.
 

Der arbejdes i disse timer stadig hårdt på at få raceren klar til weekendens løb på Sturup Raceway, og selv om der er lang vej endnu før den står raceklar, så er Jesper Ternvalt optimistisk:
"Skaden på bilen var meget større end først antaget, det viste sig at vanger og alt muligt var slået skæve, så den har tilbragt en del tid i opretterbænken, men efter planen ryger den til maleren i dag, så vi skal nok nå at blive klar.


Jesper Ternvalt og teamet bag ham, forventer at kunne præsentere Citroën Xsara raceren ligeså flot som her, når de stiller til start på Sturup Raceway den kommende weekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

På trods af den store skade, der nok kunne tage pusten fra de fleste, så er Jesper stadig ved godt mod, og han ser frem til igen at skulle køre på Sturup Raceway.
"Jeg kørte på banen sidste år i min Clio Cup racer, og det er en bane som jeg særdeles godt kan lide at køre på, og jeg har tidligere testet på banen med DTC raceren, så vi kommer ikke helt uforberedte hvad angår kendskab og setup. Hvis vi når det er det også planen at tage over på Sturup og teste fredag, for lige at køre bilen ind igen efter skaden, samt for at finpudse vores setup."

Om forventningerne til weekenden, er Ternvalt forsigtig optimist, men hvis bilen kommer til at køre ligeså godt som på Padborg Park, hvor han kørte sig op på 15. pladsen i prefinalen, så vil en placering i den bedre halvdel af privat cup kørerne være inden for rækkevidde.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her