Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Så gælder det Sally's tredje DTC løb

Danish
Touringcar
Challenge 

06/06/06 

Danish Touringcar Championship klassen drager denne weekend til Sturup Raceway i Skåne, hvor der afholdes 'Copenhagen Racing Grand Prix', det bliver Jesper Sally Pedersens tredje DTC løb.
 

Efter de to første DTC afdelinger, der blev afviklet på henholdsvis Jyllands-Ringen og Padborg Park, er turen nu kommet til tredje afdeling og samtidig også den tredje bane.
Det betyder at der hele tiden skal findes nye setup samt trænes på nye baner, frem for at man kan trække på kendte data fra tidligere løb, så der er lagt op til en travl uge og weekend for Sally Racing teamet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sally har tidligere kørt på Sturup Raceway, så han kender banen, men det var i hans Super Cup BMW, så rent setup mæssigt er der ikke noget der kan genbruges her.
Men bortset fra det så er Sturup Raceway en bane der passer Sally godt.
Da han sidste år deltog i Super Cup løbet på banen, blev det til to 3. pladser i tidtagningerne, samt to 2. pladser i løbene.

For at få noget mere kendskab til Renault Megane II DTC raceren, deltog Team sally med den ved Special Saloon Car Festivalen på Ring Djursland, hvor den blev kørt af Martin Sally Pedersen.
Der blev her kørt fire løb, så teamet høstede megen værdifuld erfaring med bilen, samtidig med at Martin scorede 3 ud af 4 mulig 1. pladser i hans klasse.

Som yderligere forberedelse til løbet på Sturup Raceway, tager Sally Racing i denne uge over på banen og tester, så man kan få kørt et godt setup ind på Renault raceren inden det for alvor går løs.

Weekendens DTC program:

Lørdag den 10. juni:
12:00 - 12:30 træning
15:00 - 15:30 træning

Søndag den 11. juni:
12:00 - 13:00 tidtagning - 'Shoot-Out'
15:00 - 15:25 gridshow
15:30 - 15:50 prefinale
16:15 - 16:35 finale


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her