Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Per Poulsen glæder sig til Sturup

Clio Cup - DK 
06/06/06 

Clio CupTeam AutoMester med køreren Per Poulsen er klar til den kommende weekend på Sturup Raceway. Topplaceringen i Fleggaard Renault Clio Cuppen skal bevares.
 

Per Poulsen tripper i øjeblikket rundt i værkstedet og venter spændt på den kommende afdeling i Fleggaard Renault Clio Cuppen. Den afvikles i den kommende weekend på Sturup Raceway som ligger asfalt til Copenhagen Racing Grand Prix. Og her skal Per Poulsen søge at bevare sin topplacering i klassen.

I de seneste dage har Per Poulsen og mekanikerne gået og forberedt og klargjort bilen, så den er fuldt optimeret til weekendens 2 heats. Allerede torsdag tager Per Poulsen og teamet til Sturup for at teste og træne, og på den måde både få noget fart i kroppen, men også få bilen sat endeligt op til banen. Da der kun køres her én gang om året, er det vigtigt at alt er klart.


Per Poulsen er klar til Sturup
(Foto: Motorsporten.dk)

Per Poulsen udtrykker at han glæder sig til at køre på banen. Mest dog fordi at det er alternativ til de andre baner i Danmark, som kørerne kender ud og ind.

"Det bliver spændende at komme til Sturup som jeg glæder mig til at køre på. Det er fint med en anden bane end de næsten sædvanlige danske baner, for dem kender vi ud og ind. Vi tager af sted tidligt torsdag morgen til Sverige og tester hele torsdagen. De sidste indstillinger foretager vi så torsdag og fredag, så vi er klar til den endelige træning og kvalifikation lørdag. Og forhåbentligt kan jeg bevare min topplacering, selv om det ganske givet bliver svært. Der er alvorlige konkurrenter med i kampen om de øverste pladser, men jeg skal nok gøre mit til at kampen forbliver spændende."

Dons

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •