Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Blandede minder

Danish
Touringcar
Challenge 

06/06/06 

- forud for weekendens løb på Sturup Raceway
De to kørere fra Autoforum Racing Team Silkeborg, Jason Watt og David Falch, skal den kommende weekend deltage i tredje afdeling af Danish Touringcar Championship på Sturup Raceway.
 

Det er anden gang at DTC kørerne skal køre på denne bane, og det er en bane som teamets to kørere har meget forskellige minder fra.
Ved sidste års løb var Jason Watt så uheldig at køre galt allerede under kvalifikationen, så han ikke kunne stille op i løbet, mens David Falch sluttede på 8. pladsen i prefinalen og på 7. pladsen i finalen.
Men alt dette er historie nu, og et nyt 'Copenhagen Racing Grand Prix' står for døren.

For Jason er betingelserne i år noget anderledes end sidste år, hvor han kørte i en Volvo, mens de for David er meget lig sidste sæson, hvor han stillede op på Sturup Raceway i en bil tilsvarende den han kører i denne sæson.


Jason Watt er altid god for en autograf.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med den udvikling der har været i teamet i år, samt den kørsel de to kørere har præsteret ved det seneste løb, så er der bestemt basis for et godt resultat på den syd svenske bane.
Begge kørere har gode resultater med fra Padborg Park, hvor Jason satte løbets næsthurtigste omgangstid, og David sluttede på 2. pladsen i privat cuppen.


David Falch i regnvejret på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

For at kunne fortsætte den positive udvikling tager teamet midt i ugen over til Sturup Raceway for at teste op til weekendens løb.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her