Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Fra Le Mans til Sturup

Danish
Touringcar
Challenge 

06/06/06 

For Philip Andersen er der store og meget forskellige udfordringer på programmet i øjeblikket, der strækker sig fra sportscar racing på Le Mans og til Danish Touringcar Championship løb Sturup Raceway.
 

Den forgangne weekend var Philip med Team Essex / Zytek teamet i Frankrig, hvor han sammen med teamkollegaerne John Nielsen og Casper Elgaard deltog i den officielle Le Mans test.
Og allerede den kommende weekend skal han på banen igen, her gælder det tredje afdeling i DTC mesterskabet, der køres på Sturup Raceway i syd Skåne, blot 30 kilometer fra København.

"Le Mans testen gik fint, og jeg havde set frem til at skulle nyde den første omgang på den legendariske bane, men jeg var så koncentreret at jeg helt glemte at nyde den, alligevel var det en stor oplevelse første gang at køre på Le Mans" - fortæller Philip Andersen - "jeg kom hurtigt ned på konkurrencedygtige tider, og jeg glæder mig til at kommer derned igen.

Den kommende weekend bliver noget af en kontrast for Philip, efter lige at have kørt hastigheder på cirka 320 km/t. i Zytek Le Mans raceren, skal han nu tilbage i DTC BMW'en og hastigheder på 160 km/t. på Sturup Raceway.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg ser frem til løbet på Sturup Raceway, det er en bane jeg godt kan lide, selv om den er meget svær at overhale på, så der er lagt op til meget tæt race, jeg håber bare at det ikke bliver 'for tæt'! - udtaler Philip om udsigterne for weekenden - "ved det foregående løb på Padborg Park havde jeg lidt problemer i forbindelse med kvalifikationen, det er der ikke plads til her, på en bane som Sturup er det meget vigtigt med et god startplacering.

Philip kommer til Sturup som den førende kører i DTC privat cuppen, og han håber at det er muligt at udbygge denne føring, eller som et minimum at han kan fastholde denne placering.
For at sikre sig de bedste muligheder for at opfylde disse mål, tager han sammen med Team Essex til Sturup Raceway på fredag, hvor det er planen at teste hele dagen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her