Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Klostermann Racing melder klar

Danish
Touringcar
Challenge 

06/06/06 

Torsdag skulle Kurt Thiim teste opsætning af undervogn på Padborg Park, men på hele turen til Padborg lurede frygten for endnu en regnvejrsdag i baghovedet. Syd for Kolding klarede vejret dog op, og under testen kom der ikke dråber nok til at det kunne betale sig at bruge vinduesviskeren.
 

I løbet af formiddagen kom der styr på grundopsætningen, så bilen nu opførte sig præcis som ønsket. Kurts tider bevægede sig i den rigtige retning, så efter frokost skulle der findes tiendedele. Kim Boisen havde tjansen med at hente tider fra tårnet, men vi andre fik en fin indikation ved at se på barrieren, når han ramte begrænseren. Sektortiderne fra dataloggeren er ubarmhjertige at køre mod, men sammenholdt med Kurts føling af bilen gav det de nødvendige indikationer til finjusteringen.


Der arbejdes på styretøjet.
(Foto: Jan Gripping / Spider-Web)

Formålet med sådan en test er jo også at finde begrænsninger, så i løbet af dagen gav Kurt da også 'kage til kaffen' et par gange. Heldigvis betød det ikke afkørsler, så vi slap for buler og større udgravningsarbejder.


Ikke alle justeringer var den rigtige vej.
(Foto: Jan Gripping / Spider-Web)

Med testresultaterne står vi godt rustet til mødet med Öhlins ingeniører i næste uge på Sturup, så mon ikke der kan findes et par tiendedele mere? Vi glæder os i hvert fald til at komme på banen i Sturup og give den gas, så det kan blive endnu et løb, der snakkes om.

Klostermann Racing


Læs mere om:
  • 11/06/06 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her