Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Conway skal køre GP2 på Silverstone

Grand Prix 2 
06/06/06 

Mike Conway som er et af topnavnene i Formel 3 denne sæson, får nu midlertidig forfremmelse, da han skal afløse Oliver Pla i det næste GP2 løb som køres på silverstone forud for selve Formel 1 Grand Prixet.
 

Oliver Pla brækkede sit håndled i Monaco under kvalifikationen forud for selve GP2 løbet, og kan derfor ikke stille op på silverstone i sin DPR Direxiv racer. Det forventes at Oliver vil være sygemeldt i ca 4 uger, og vil først køre igen, når der skal køres testkørsler på Paul Richard banen i frankrig.


Conway får nu chancen i GP2
(Foto: Fota.co.uk / Jakob Ebrey Photography)

Det er ikke første gang at Conway stifter bekendtskab med en GP2 racer, da han testede for teamet tilbage i december måned sidste år.

"Jeg testede for teamet sidste år, og det bliver en stor fornøjelse at gense dem alle igen. Samtidigt er det en formidabel chance for mig, at få lov til at køre i forbindelse med et F1 løb. Jeg har et godt kendskab til silverstone, og det er en bane jeg elsker at køre på."

K.D.

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Silverstone - Grand Prix 2
  •