Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Jens Møller: "Stort at være tilbage"

Le Mans 
07/06/06 

Le MansUldjyden genså Le Mans under testdagen
Søndag var Jens Møller atter tilbage på Le Mans-banen i det vestlige Frankrig. Sidste gang han var her var for to år siden under løbet, hvor han gennemførte sammen med Casper Elgaard og John Nielsen.
 

"Det var stort at være tilbage," siger uldjyden. "Det var en anden fornemmelse end første gang, for nu vidste man, hvad man gik ind til. Jeg var lidt anspændt efter min første tur i bilen, men anden gang var jeg mere afslappet og kunne ramme linierne rigtigt."

Testdagen forløb ikke helt efter planen for Lister Storm Racing, da man løb ind i en række tekniske problemer.

"Der var et kabel, som hoppede af motoren, og som betød, at Nicolas (Kiesa, red.) strandede ud på Mulsanne-langsiden i formiddags, og da jeg skulle kørte i bilen anden gang gik motoren i stykker, og vi fik ikke kørt mere," forklarer Jens Møller. "Men det positive er, at vi fik Nicolas igennem. Han fik kørt sine ti omgange, og det var det mest vigtige."

Teamet kunne ved testen konstatere, at man har fået mere downforce på bilen - måske endda mere end nødvendigt - og det var sammen med motorproblemerne forklaringen på, at man manglede så meget til de hurtigste Pescaroloer og Audier. Mens disse kørte på tider mellem 3.30 og 3.34, var Nicolas Kiesa bedste mand i Listeren med 3.54, mens Gavin Pickering og Jens Møller kørte henholdsvis 4.00 og 4.02. Med til historien hørte dog også, at Jens Møller blot fik en enkelt flyvende omgang i bilen.


Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •