Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

'Hjulspin' i bedre form end nogensinde på Le Mans

Le Mans 
05/06/06 

Le MansTestdagen på Le Mans gik lige efter bogen for Lars Erik Nielsen
Det blev til en syvende plads i klassen, men mere vigtigt værdifulde testomgange på Le Mans banen La Sarthe. Tiden blev sat på almindelige løbsdæk og ikke kvalifikationsdæk som nogle konkurrenter bruger.
 


Lars Erik Nielsen.
(Foto: Karsten Lemche)
Lars Erik kørte personligt tre sekunder hurtigere end sidste år i samme bil. En forskel er at de i år kører på Yokohama-dæk, men det kan ikke forklare forbedringen.

-Jeg kører simpelthen bedre på Le Mans end jeg nogensinde har gjort før, lyder det fra en glad Lars Erik, udover den forbedring jeg har i forhold til sidste år kan jeg mærke at der mindst er to sekunder mere at hente ude på banen.

-Vi er utrolig glade for at være på Le Mans, og i forhold til de to foregående år, hvor det har været let at komme til at køre. Så føles det meget mere rigtigt i år, hvor jeg har skulle kæmpe for min plads. Det giver motivationen et ekstra hak, når jeg kører på banen.

Træningen kørte uden de store problemer, dog måtte Seikel Motorsport skifte en forrude der fik et stenslag ude på den ene langside, samt en defekt kobling.

Le Mans starter den 17. juni klokken 17:00 og inden da vil vi sende mails ud som optakt samt efter kvalifikationerne i ugen op til løbet.

Karsten Lemche


Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •