Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Neel Jani erstatter Lapierre

Grand Prix 2 
04/06/06 

Neel Jani er udpeget til at erstatte Nicolas Lapierre efter dennes alvorlige uheld i Monacos gader. Dermed er Jani for en kort bemærkning tilbage i GP2 klassen.
 

Nicolas Lapierre slog sig temmelig alvorligt i forbindelse med en ulykke i GP2 løbet i Monaco i sidste weekend. En ulykke som Lapierre ikke selv var skyld i. Lapierre har fået trykket nogen hvirvler, og påvirkningen herfra er så kraftig at det ikke ventes at Lapierre er i stand til at køre før tidligst til det franske Grand Prix.


Neel Jani - her i aktion som testkører for Toro Rosso
(Foto: GePa Pictures)

Neel Jani kørte i GP2 serien i sidste sæson for Racing Engineering, og er nu testkører for Scuderia Toro Rosso i Formel 1. Lapierre kører for Arden teamet vis teamchef er Chr. Horner. Forbindelsen mellem Horner og Jani er synlig nok idet at Red Bull som Horner er ansat hos, tidligere ejede Toro Rosso indtil Gerhard Berger købte sig ind i teamet. Chr. Horner kender derfor Neel Jani ganske udmærket, og det sammen med Janis tidligere kørsel i GP1 har fået Horner til at hyre Jani som erstatning for Lapierre. Jani vandt 2 løb i GP2 i sidste sæson, så det er ikke en novice der indsættes som erstatning for Lapierre.

Jani får for øvrigt travlt i forbindelse med det engelske Grand Prix på Silverstone. Udover at være test- og fredagskører for Toro Rosso, får han nu også hele forløbet med i GP2 programmet.

Læs også:
30/05/06 Lapierre må holde en lille pause

Dons

Læs mere om:
  • 11/06/06 - Silverstone - Grand Prix 2
  •