Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Nelson Piquet Jnr. kommer til Le Mans

Le Mans 
02/06/06 

Le MansEfter det kom frem at Jean-Christophe Boullion ikke skal køre Le mans har tanker fløjet frit omkring hvem der skal afløse ham?
 

Henri Pescarolo kom tidligere på dagen med det statement at han ville offentliggøre hans nye kører efter testdagen på søndag, men så længe behøver vi slet ikke at vente.

Det er nu offentliggjort at Jean-Christophe Boullion afløses af Christophe Bouchut. Christophe Bouchut var ellers tilmeldt til at køre i Russian Age Aston Martin'en, men nu skal han altså køre for Pescarolo.

Det efterlader et sæde hos Russian Age og hvem skal så køre den Aston Martin? Og her er det ingen ringere end Nelson Piquet Jnr. Som kommer til start. Det bliver hans Le mans debut, hvorimod hans far har kørt på Le Mans i 1996 og 1997, begge gange i McLaren F1 GTR.

Nelson Piquet Jnr. har ingen sportscar erfaring med sig i bagagen. Den kun 20 årige kører, kører til daglig i GP2 serien for Piquet Hi-Tech og efter knapt halvdelen af sæsonen indtager han den øjeblikkelige 2. plads i serien, efter favoritten Lewis Hamilton.


(Foto: GP2 Series)


Læs også:
Ingen Boullion
Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •