Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

Festival uden fest

Special Saloon Car
Gruppe 1 

31/05/06 

-for Johnny Vejlebo
I motorløb er det de færreste der vinder og de fleste der taber, men for tiden er måden tabene sker på ved at flyde over for Johnny Vejlebo. Ved weekendens hovedløb på Ring Djursland's Special Saloon Car Festival, måtte Roskilde-køreren udgå i tre af fire løb, trods hårdt arbejde fra teamet bag den ellers hurtige Peugeot 306.
 

Da teamkammeraten Peter Vesti heller ikke fik det ventede ud af weekenden, har Johnny Vejlebo og holdet bag VestiVejlebo Racing valgt at starte den danske motorsportssommerferie før tid - der resterer endnu et løb på Sturup Raceway 10.-11. juni, før de øvrige Special Saloon Car-kørere kan holde sommerpause.


Den markante VestiVejlebo Racing Peugeot 306 og Johnny Vejlebo på Ring Djurslands kuperede asfalt.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det betyder dog ikke at der er afslapning på programmet netop nu, for efter et hårdt forår trænger Johnny's bil til en renovering. "Det der er mest frustrerende, har været at de fleste af sæsonens hidtidige uheld har været hændelige, på nær et enkelt" udtaler sjællænderen, mens han sunder sig oven på weekendens genvordigheder.

Der er nu et par måneder for Johnny Vejlebo til at overveje fremtidens indsats. Med weekendens manglende resultater er alle chancer i den samlede pointstilling overstået, men trods alt stadig med muligheder for topresultater i de enkelte løb. Så mon ikke Johnny er klar når Ring Djursland atter lægger asfalt til 11. og 12. afdeling af Special Saloon Car-klassen i august.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 28/05/06 - Ring Djursland - Special Saloon
  •