Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Lundgaard positiv efter mareridtsweekend

Danish
Touringcar
Challenge 

30/05/06 

Den Blå Avis Fleggaard Racing-køreren reflekterer over Padborg Open
To ødelagte baghjulsophæng og to løb uden point. Sådan er facit for Henrik Lundgaard, Hedensted, efter Padborg Open. Den Blå Avis Fleggaard Racing-køreren kandiderer dermed til titlen som seneste DTC-weekends absolut uheldigste.
 

Alt går virkeligt galt, men jeg er da glad for, at vi kunne hylde Jan", siger Henrik Lundgaard om Jan Magnussens fantastiske sejr.

"Det var en weekend, der hurtigst muligt skal i glemmebogen. Det var virkeligt ærgerligt, for bilen føltes faktisk rigtig god i første løb", siger Lundgaard.


(Foto: Kim Igel)

I pre-finalen bliver Lundgaard sat på sidelinien af Robert Schlünssen. Peugeot-køreren rammer Lundgaards BMW 320si på højre baghjul lige før Poetzsch-Kurven. Slaget brækker hjulophænget, og Lundgaard slæber sig i pit med et hjul, der ikke vil samme vej som de øvrige tre.

Trods uheldet finder Lundgaard alligevel det store smil frem i pitten. Det gør han, da han får at vide, at hans gode ven Markko Märtin i Honda skal starte i pole position i finalen.

Med en nulløsning i pre-finalen skal Henrik starte sidst i søndagens andet løb. I den uundgåelige tumult i de første kurver efter starten vælger Lundgaard at køre ud på græsset. Trods undvigemanøvren bliver han ramt af Jens Hansen - igen på højre baghjul - og udgår.

"Det gode ved det her er, at jeg kører næsten uden vægt til næste løb på Sturup Raceway - så kan Jan bare komme an", siger Henrik Lundgaard og hentyder til sin teamkammerat.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her