Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

God fart trods modgang

Advan Cup 
31/05/06 
Yokohama

Endnu en gang måtte Team Go Racing konstatere at tingene ikke bevæger sig i deres retning. Til weekendens løb på Ring Djursland viste begge racere ellers forrygende fart.
 

Desværre kører Gert stadig uden den rigtige undervogn, hvorfor han havde problemer med at få det ønskede greb i forvognen. Leons bil døjer stadig med strømproblemer som også satte ham ud af spillet flere gange i weekendens løb.

Træningen gik uden problemer og teamet se frem til kvalifikationen med store forventninger. Desværre måtte Leon udgå under kvalifikationen, men havde inden formået at køre sig ind på en 13. plads, mens Gerts tid rakte til en 18. startplacering i 1. heat.

1. heat blev forrygende for de to kører fra Team Go Racing. De strøg op igennem feltet og viste igen, at det bestemt ikke er farten, men derimod holdbarhed af materiellet som mangler. Da de passerede målstregen kunne de med glæde konstatere, at det var blevet til henholdsvis en 7. plads til Leon og en 10. plads til Gert.
Desværre havde teamet ikke læst reglementet godt nok. Det betød, at begge kører blev frataget deres placering og sat bag i feltet til 2. heat.

Begge kørere startede 2. heat meget flot. Det lykkedes dem begge at skyde godt frem igennem feltet. Leon havde kørt sig helt frem midt i feltet, da hans bil endnu engang satte ud og dermed satte en stopper for hans deltagelse.
Gert havde store problemer med styringen af bilen. Det betød at han trods en flot start, måtte se sig selv falde tilbage igennem feltet og ende på endnu en skuffende 15. plads.

Teamchef Gert Koustrup udtaler: jeg er virkelig skuffet og ked af at vi fik taget vores placeringer fra første heat.
De problemer vi hele tide løber ind i er virkelig en irriterende faktor i teamet og det er som om, at vi ikke kan få heldet på vores side.

Leon kørte for første gang på Djursland i den nye racer og det gik rigtig godt, med nogle af de hurtigste tider i gennem weekenden. Desværre svigtede strømmen i tidtagningen og heat 2, og vi har nu hentet hjælp udefra til at løse problemet, som Leon ikke er tjent med. For mit eget vedkommen kunne jeg ikke rigtigt køre stærkt, da jeg manglede min rigtige undervogn, som ikke kunne komme hjem i tide. Det er bare rigtig ærgerligt og jeg ser frem til at kunne teste med den nye undervogn.

Team Go Racing


Læs mere om:
 • 28/05/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her