Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Thyrring klar til Le Mans test

Le Mans 
31/05/06 

Le MansThorkild Thyrring's Porsche bliver klargjort til testdagen
Den Porsche RSR GT2 som Thorkild Thyrring skal dele med Christian Ried og Xavier Pompidou er lige nu ved at blive klargjort i tyskland hos Porsche Racing.
 

Den Porsche 911 GT3 RSR Sebah Automotve benytter er den nyeste version der findes, både hvad angår chassis og motor. Hertil er bilen monteret med en 6-trins sekventiel gearkasse, derfor kan man ikke sige andet end at værktøjet er i orden, så er det herfra op til dem der køre den at få den frem i feltet.

Som alle ved er Thorkild fænomenal til at skaffe sponsore til sådanne projekter, og i år det ikke en undtagelse. I år er det igen forsvaret der er sponsor sammen med Ejendomsinvest og Basisbank.

Thorkild Thyrring endte på 6. pladsen i GT2 feltet ved sidste års optræden på Le Mans, og med Thorkilds ambitioner indenfor motorsport, kan vi kun forvente at han vil gøre alt for at gøre det endnu bedre i år.

Første udfordring er nu at gennemføre testdagen på søndag uden skrammer.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •