Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Clio nr. 17 tabte "pusten"

Clio Cup - DK 
30/05/06 

Clio CupInden weekendens løb på Ring Djursland var Rune Simoni og DEWALT Racing teamet varmet op til det helt store gennembrud, men ak sådan skulle det ikke gå.
 

Allerede under tidtagningen tabte Clio'en pusten efter ganske få omgange - heldigvis nåede Rune Simoni at sætte en god tid inden, som rakte til en startplacering som nr. 5 i første heat, efterfølgende viste det sig umuligt at komme i nærheden af denne tid så næst hurtigste tid indløste en startplacering som nr. 10 i andet heat.

Der blev arbejdet intenst med bilen inden starten i 1. heat men efter 4. omgang manglede der effekt igen. Rune Simoni kæmpede med bilen og det lykkedes at holde 5. pladsen til det ternede flag gik.


(Foto: Motorsporten.dk)

I 2. heat. drillede clio'en igen - en ulykke kommer sjældent alene - var hvad Rune Simoni måtte sande, da han overså det gule flag i den silende regn og fik en stop-and-go straf - Rune Simoni måtte gennem pitten og skulle køre op gennem feltet igen, hvilket han gjorde godt trods den uheldige dag.

En noget fattet Rune udtalte efter løbet: bilen styrer fantastisk og bremser godt, det perfekte set-up er ramt lige i øjet, men det er bare som om nogen skruer ned for brændstoftilførelsen efter 3-4 omgange. Bilen skal nu igennem en gennemgribende fejlsøgning- og retning, således at der kan testes på Sturup Raceway inden næste løb d.10/11.06 på selv samme bane.

Trods den noget uheldige weekend beholder Rune Simoni sin 4. plads i den samlede placering.


Læs mere om:
  • 28/05/06 - Ring Djursland - Special Saloon
  •