Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

Succes trods skuffelse

Special Saloon Car
Gruppe 1 

31/05/06 

-på samme tid
Peter Vesti så frem til at blive dus med sin kommende DTC-bil af en Toyota Corolla. Det skiftende vejr gjorde det imidlertid svært at lægge for meget i weekendens SSC-Festival som test, men resultaterne blev alligevel en tur på podiet efter alle fire løb.
 

Specielt lørdagen var en succes resultatmæssigt, med maksimum point i de to afdelinger. Søndagen bød på yderlige 20 point, der blev vundet takket være en fræk overhaling udenom om nærmeste konkurrent i sidste sving.


Peter Vestis nye Toyota Corolla fortsætter i de velkendte hvide og røde farver.
(Foto: Motorsporten.dk)

Alt dette blev afgjort over i alt 56 omganges løb, samt diverse træninger og tidtagninger, og her havde VestiVejlebo Racing ellers set frem til masser af muligheder for at prøve opsætninger af i. Men det skiftende vejr gjorde at undervognen konstant måtte omstilles for at passe bedst muligt til de givne forhold.
Resultatet blev derfor at omgangstiderne endnu ikke er fundet til at stille op i DTC og før det sker, venter Peter Vesti og kører måske yderligere et eller to SSC-løb med Corolla'en.


Jo, det regnede til tider.
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste SSC-løb på Sturup springer Peter Vesti over, for i stedet at få testet bilen optimalt på Padborg Park. Ud over omstillinger af Toyota'en, blev der også lagt meget arbejde i teamkammeraten Johnny V. Nielsens Peugeot 306 hen over weekenden og det er ikke slut med det. Den står overfor en større renovering inden den kommer på banerne igen. Selvom der altså venter teamet en del aktivitet den kommende tid, så holder de sommerferie fra motorløb allerede nu.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 28/05/06 - Ring Djursland - Special Saloon
  •