Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Uheldig weekend for Dennis Barth

Advan Cup 
30/05/06 
Yokohama

Den netop overståede weekend er en weekend som Dennis Barth helst vil glemme. Alt for mange ting gik ham og teamet imod.
 

Vejret kan ingen lave om på, men alligevel var det en af de mange ting som ikke gik Dennis Barths vej i weekenden på Ring Djursland. Det ene øjeblik var det tørt, det næste meget vådt. Og når man så skal køre motorløb, er det ikke altid nemt at finde ud af hvad vejrguderne finder på.


Det ene øjeblik var det tørt...
(Foto: Motorsporten.dk)

For Dennis Barth gik det sådan at han var at finde i den nederste del af feltet i både træning og tidtagning. Når det så kommer til racet, var det lidt bedre. Dennis Barth startede første heat som nr. 22 og fik kørt sig op på en placering som nr. 14, men så var det at tingene igen begyndte at gå ham imod. Han fik således en straf for at overhale under gult flag. Dommerne mente at han havde overhalet en konkurrent, men efterfølgende kunne Dennis Barth sammen med øverste dommer påvise at den pågældende konkurrent i forvejen var placeret bag Dennis Barth. En hård dom som man desværre ikke får godskrevet. Undervejs i heatet oplevede Dennis Barth også at der var begyndt at komme en underlig støj fra bilen. Det viste sig senere at affjedringen var begyndt at løsne sig. Straks at Dennis Barth kom tilbage i teltet gik mekanikerne i gang med at efterse bilen og rette fejl.


... i det næste øjeblik blev det vådt, meget vådt
(Foto: Motorsporten.dk)

I andet heat skulle det så være. Men ak. Dennis Barth var lidt for ivrig efter at revanchere sig - og tyvstartede. Det gav én stop and go straf. Den tager Dennis Barth selvfølgelig på sig - det var helt ok. Men problemet med bagtøjet dukkede op igen. Og det gik helt galt på fjerde omgang, da Dennis Barth nåede det laveste punkt på banen. Her satte støddæmperne i den ene side af bilen sig, så Dennis Barth måtte en tur i fangsandet - og her sluttede andet heat for hans vedkommende.

Alt i alt var det en weekend som Dennis Barth helst vil glemme.

"Vejret drillede i den grad, så vi ikke kunne nå at ændre setuppet hver gang at vejret skiftede, det var et par gange med minutters varsel. Og så er jeg heller ikke alt for begejstret for dommernes bedømmelse. Det var ikke kun mig det gik ud over, så standarden her må gerne bliver bedre. At vi så oven i får forskellige problemer med bilen, gør bestemt ikke humøret bedre. Men vi må se fremad, der kommer flere løb i sæsonen, hvor vi forventer at udbyttet bliver meget bedre."

Dons

Læs mere om:
 • 28/05/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her