Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Lapierre må holde en lille pause

Grand Prix 2 
30/05/06 

Franskmanden undslap uden alvorlige mén
I den tætte og dramatiske start på GP2 løbet i Monaco, blev franskmanden Nicolas Lapierre fra Arden-teamet sendt en tur i luften inden han ramte barrieren. Det skete efter et sammenstød med Tristan Gommendy på vej mod 'Ste Devote'.
 

Heldigvis slap han med alvorlige mén, dog blev han taget til et lokalt hospital efter uheldet, hvor lægerne observerede hans tilstand. Heldigvis har det vist sig at der ikke er nogen brud på hvivler, men mandagens undersøgelser vist at han har fået nogle tryk.

Ifølge hans manager har han fået et par tryk på to hvivler, og derfor er han blevet rådet til at tage det med ro indtil det heler. Dermed kan der åndes lettet op, efter et uheld der kunne have været endt meget mere alvorligt.

Men meget tyder på at Lapierre må melde fra til det kommende GP2 løb på Silverstone. I den kommende tid vil lægerne følge udviklingen, og det må være det vigtigste at franskmanden vender tilbage når helbredet ikke udgør en begrænsing.


Lapierre sendes en tur i luften
(Foto: GP2 Series)
Benji

Læs mere om:
  • 27/05/06 - Monte Carlo - Grand Prix 2
  •