Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Kim Lund Johansen forrest i Advan Cuppen

Advan Cup 
28/05/06 
Yokohama

Efter gårsdagens flotte pole position, har Kim Lund bedt et par store bønner til vejrguderne. "Tørvejr vil være det optimale for mig, da jeg jo har 40 kg ekstra i bilen" sagde Kim Lund tidligt søndag. "Det er vigtigt at få alle de points, jeg kan, med hjem i denne weekend, så jeg skal vinde 1. heat, og så ellers få kørt mig op i andet heat."
 

Han fik da også sin vilje - sådan da. 1. heat blev kørt uden regn, dog med våde spor på banen, og her præsterede Kim Lund at holde sin førsteplads hele vejen hjem; dog var Tim Søndergaard forbi for en kort bemærkning. Casper Lind Poulsen lå hele vejen tæt på, så der var ikke plads til fejl. Dem så vi til gengæld heller ikke en eneste af!


Kim Lund foran resten af feltet.
(Foto: Jan Gripping)

Dermed skulle 2. heat startes fra 6. pladsen. Ikke nok med at der nu var 5 modstandere der skulle passeres, nu stod regnen også ned i stænger! Vådt vejr og succesballast i bilen er ikke en optimal situation, men trods ihærdige forsøg fra de bagvedkørende, holdt Kim sin placering til det ternede flag.


I kamp om 5. pladsen i 2. heat.
(Foto: Jan Gripping)

"I det vejr var der ikke noget at gøre. Jeg kunne sagtens hænge på de forankørende, endda på nogle stræk køre fra dem, men jeg havde ikke tilstrækkeligt kraftoverskud til at komme forbi." Udtalte en tilfreds Kim Lund efter løbet.


Kim Lund og den lyserøde 307'er med endnu en pokal til samlingen.
(Foto: Jan Gripping)

Om 2 uger går det løs på Sturup Raceway i Sverige, og der vil mesterskabsførende Kim Lund igen være at se i den lyserøde 307'er. Vi håber at vejret bliver bedre der, så kørere og publikum kan få en god oplevelse uden at blive våde.

Kim Lund Motorsport


Læs mere om:
 • 28/05/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her