Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

To danske kørere hos Lister

Le Mans 
29/05/06 

Le Mans- til 24-timers løbet på Le Mans
På søndag køres testdagen forud for 24-timers på Le Mans, og i dag har Lister storm teamet præsenteret sit kører line-up til det berømte 24 timers løb.Kørene er Jens Reneo Møller, Nicolas Kiesa og Gavin Pickering.
 

Den eneste Le Mans debutant på holdet er Nicolas Kiesa, de andre to har kørt på Le Mans før og de er dermed allerede nu kvalificeret til at køre løbet, hvorimod Kiesa skal køre mindst 10 omgange på testdagen for at han er endeligt godkendt til at deltage i løbet.

Jens Reno Møller har været på Le Mans en gang før, og det var i 2004. Her kom teamet igennem løbet på en beskeden 24. plads.

Gavin Pickering har været til start på Le Mans 4 gange, senest sidste år hvor han kørte i LMP2 klassen for G-Force Racing, de udgik desværre efter 183 omgange (2497,95 km).
I 2004 kørte han en Courage C65 for Epsilon Sport, mens han i 2003 kørte i LMP2 klassen for Rachel Welter,.
Han debuterede i en Saleen S7R for Ray Mallock Limited, og det er iøvrigt foreløbig eneste bil han har gennemført 24-timers løbet på Le Mans i.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •