Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

To tredjepladser til Brian Mikkelsen

Clio Cup - DK 
28/05/06 

Clio CupEfter lørdagens lidt skuffende tidskørsler var det spændende, hvad Petter Granlund og Brian Mikkelsen kunne drive det til i søndagens første løb på en halvvåd bane.
 

Med startplaceringer side om side på startgridden var der lagt op til lidt teamkonkurrence, men den blev hurtigt afgjort. Brian Mikkelsen fik en god start, skød frem og erobrede hurtigt et par pladser. Efter et par omgange var Rune Simoni blevet forvist til femtepladsen, og fra fjerdepladsen var der god afstand op til Jakob Kristensen på tredjepladsen, så fra tilskuerpladserne så det ikke særligt lovende ud.


(Foto: Jan Gripping)

Tempoet blev skruet i vejret og pludselig var Jakob indenfor rækkevidde. Så fulgte et par omgange med tæt kørsel og finter, inden det endelige angreb blev sat ind for enden af langsiden. Placeringen holdt resten af heatet, så det var en glad Brian Mikkelsen, som kunne modtage sin pokal for tredjepladsen.

For Petter Granlund var det et heat helt på det jævne. Han var ikke helt tilfreds med undervognens opsætning, så han kørte på det sikre og holdt sin plads hele vejen hjem. Michael Jensen fik sin del af årets uheld i denne weekend. En punktering i lørdagens tidtagning sendte ham ned på sidstepladsen i startopstillingen, og en punktering på vej ned ad Trapperne sørgede for en parkeringsplads i sandkassen.


(Foto: Jan Gripping)

Til starten i andet heat havde vejrguderne sørget for en sjaskvåd bane. Det gjorde dækvalget let, men den megen fugtighed krævede sit første offer inden starten gik. Petter Granlund kunne slet ikke få rent udsyn, så han valgte at forlade startgridden og køre i pit frem for at være skyld i uheld. Michael Jensen døjede også med dug på ruderne, men han kunne i det mindste netop nå forruden med to fingre og skabe sig et synsfelt, så han kunne se at køre.


(Foto: Jan Gripping)

Brian Mikkelsen fik en god start og holdt tæt kontakt til Kasper Jensen, Henrik Larsen og Per Poulsen. Det var optakten til en rigtig herredyst over flere omgange, hvor placeringerne vekslede. På et tidspunkt var positionskampen så intens, at Bjørn Smedegaard fik sneget sig frem på tredjepladsen, men den måtte han afgive igen. Det endelige resultat blev en tredjeplads til Brian, som dermed fik det helt store smil frem på teamejer Peter Faarborgs ansigt. "Det er dejligt at få kørere på podiet. Det viser ikke bare, at vi har gode kørere, men også at vores mekanikere kan deres kram og forstår at arbejde sammen med kørerne, så det hele går op i en højere enhed".

Pro Four Racing


Læs mere om:
  • 28/05/06 - Ring Djursland - Special Saloon
  •