Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Super weekend

Advan Cup 
30/05/06 
Yokohama

- for Ole Eberhard og hans MG ZR
Med stor optimisme ankom vi til Special Sallon Car Festivalen på Ring Djursland, med en MG ZR som er helt optimert.
 

Efter en lidt skidt Weekend på Padborg, hvor der i 2. heat blev vinket med målflag en omgang for tidligt, og jeg derefter blev overhalet af Sonny Nielsen i en omgang hvor jeg troede at løbet var færdig, og derefter lod Sonny kommer forbi, men sådan var det ikke, den omgang som jeg troede var færdig, talte også med så min 3. plads gik til Sonny.

Til træning om lørdagen på ringdjurs, kørte jeg anden hurtigst tid, og var klar med nogle enklet justeringer til tidstagning, det blev også 2. hurtigst tid efter Thue Kristensen.

Om søndagen i meget dårlig vejer var jeg klar til start, men det blev ikke til en af de bedste start, (en Bil der vejer 1370 kg er tung af sætte i gang) så Carsten Rasmussen der startet som 3. kom hurtig forbi mig, men derefter gik det godt og det var ikke noget problem af følge Carsten, og da Carstens 307" fik problemer med 2 gear, kom jeg forbi og kunne derefter sætte jagten ind på Thue, men det lykkes ikke af komme forbi så det blev til en 2. plads, troede jeg, men Thue overhalte i gul flagsone og fik 20 sekunder i straf, så 1. pladsen var hjemme.

I 2. heat skulle jeg så starte som 6, og Carsten som 5 og igen fik jeg en dårlig start, men kunne hurtig komme efter Carsten og ligge som 3, Carsten fik igen problemer med hans 307" og måtte udgå, så nu var 2 pladsen hjemme og nu gjalt det bare om at komme helt hjem, og holde den samlet 2. plads i mesterskabet.

Nu gælder det Padborg den 17-18 Juni, det bliver udfordring med en bil der vejer 1360kg + 70kg i ballast.

Ole Eberhard


Læs mere om:
 • 28/05/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her