Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Pro Four Racing opnåede to podieplaceringer

Clio Cup - DK 
29/05/06 

Clio Cup- på Ring Djursland
Med to tredjepladser sikrede Brian Mikkelsen ikke alene sit eget, men også teamets bedste resultater i år i Fleggaard Renault Clio Cup. Ved weekendens Special Saloon Car Festival på Ring Djursland viste den tidligere mester i Saxo Cup storform under de vanskelige vejrforhold.
 

Sammen med Petter Granlund og Michael Jensen startede Brian lørdagens frie træning med at være tredje hurtigst kun tre tiendedele efter den hurtigste, mens Petter var tiende hurtigst og Michael 18 ud af de 19 startende biler. Desværre måtte Brian nøjes med en syvende plads i tidtagningen tæt forfulgt af Petter på ottendepladsen med Michael nede som nummer 19.


(Foto: Jan Gripping - Spider-Web.dk)

Søndagens første løb blev afviklet i tørvejr og trods den skuffende tidtagning var Brian Mikkelsen hurtigt ude af boksen, da det røde startlys slukkede. Brian snuppede hurtigt et par positioner inden jagten på førergruppen kunne begynde. Og da vicemester Per Poulsen måtte i pit for en stop & go straf efter en tyvstart kunne Brian tage det ternede flag som nummer tre. Petter vekslede sit udgangspunkt til en syvendeplads, mens Michael måtte udgå efter en punktering.

Hvor første løb fandt sted på tør asfalt, så var vejrforholdene ganske anderledes i løb to. Her væltede regnen bogstaveligtalt ned over den kuperede racerbane, hvilket voldte store udfordringer for kørerne. Brian kom igen godt af sted i starten og kunne hurtigt begynde sin jagt på den forreste gruppe.

Efter en hård kamp med Henrik Larsen, lidt buler og en lille udskridning scorede Brian sin anden tredjeplads i weekenden. Petter Granlund måtte udgå med tekniske problemer, mens Michael kom i mål som nummer 17.

Team-ejer Peter Faarborg udtaler: "Det var en kanon weekend for os. Dejligt for Brian og dejligt for hele teamet der virkelig har knoklet for at finde det rette set-up til weekenden. En opgave der blev yderligere vanskeliggjort af vejrforholdene, mens hele teamet viste deres værd. Nu ser vi frem til næste afdeling på Sturup Raceway den 10 og 11 juni, hvor alle fire kørere i teamet igen vil være ude at køre."

Pro Four Racing


Læs mere om:
  • 28/05/06 - Ring Djursland - Special Saloon
  •