Advan Cup

Pole og podie til Anders

Advan Cup
29/05/06

Op til denne sæson har Anders Christensen ofret meget på raceren, for at sikre at materiellet kunne være med helt fremme, men ved de foregående løb er resultaterne udeblevet. Denne weekends løb på Ring Djursland blev vendepunktet!

Lørdag lagde Anders ud med at sætte 7. hurtigste tid i den fri træning, ud af de 22 kørere der stillede op i Advan Cup løbene i forbindelse med Special Saloon Car Festivalen på Ring Djursland denne weekend.

I tidtagningen var Anders igen med i den forreste halvdel af feltet, han sluttede her på 8. pladsen, kun 0,5 sekund fra den hurtigste kører.
Det var nu tydeligt at Anders og hans mekanikere var ved at have helt styr på den nye undervogn på Peugeot 307 EPO II racere.

Anders Christensen har nu godt styr på Peugeot 307 EPO II raceren.

Mens begge lørdagens kørsler blev afviklet på tør bane, så var der før søndagens første løb faldet regn, og banen var stadig våd da starten gik - lige noget for Anders, der tidligere har lavet nogle af sine bedste resultater under disse vanskelige forhold.
Anders udnyttede forholdene optimalt, og kæmpede sig taktisk klogt op på 6. pladsen, og der blev han indtil løbet sluttede.

I Advan Cup er det sådan at man vender de seks hurtigste biler i startopstillingen til det andet løb, dermed havde Anders sikret sig pole position til løb nummer to.

Søndagens andet løb blev kørt i regnvejr, og Anders udnyttede sin pole position til at komme først ind i svinget for enden af langsiden, og han holdt føringen de første par omgange.

Anders Christensen i front i Advan Cup feltet i starten på andet løb ved Special Saloon Car Festivalen.

Anders måtte hen over de sidste omgange lade først Michael Skipper Pedersen og senere Tim Søndergaard kommer forbi således at han sluttede løbet på tredje pladsen.
Dermed var Anders sikret sin første podieplads i Advan Cuppen.

Anders Christensen (th) på podiet for første gang i Advan Cup, vinderen Michael Skipper Pedersen samt Tim Søndergaard (tv) på anden pladsen.

De to fine placeringer indbragte Anders henholdsvis 10 og 17 point til mesterskabet, så han nu er oppe på 43 point, samt en placering som nummer 10.

Næste løb for Anders bliver på Sturup Raceway i forbindelse med Copenhagen Racing Grand Prix den 10. og 11. juni.