Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff kørte fra skidt til bedre

Advan Cup 
29/05/06 
Yokohama

René Hoff ankom til Special Saloon Car Festivalen på Ring Djursland, med en helt ny motor i Peugeot 307 GTI'en, efter den meget skuffende weekend på Padborg Park.
 

Men den fri træning på Ring Djursland, viste sig at blive en ny katastrofe for René Hoff, da han overhoved ikke fik sat nogen tid. Bilen med den nye motor ville ikke det samme som teamet, den havde besluttet sig for at den ikke ville køre. Unægteligt en skidt start på weekenden
Problemet med den ny motor blev dog løst tids nol til at René kunne deltage i kvalifikationen.

I kvalifiaktionen kunne René køre 12. hurtigste tid, som var 1:00,319, kun 0,844 sek. langsommere end Kim Lund Johansen som var hurtigste. Det til trods for at den nye motordrillede igen. Det betød at René skulle starte noget tilbage i feltet når starten skulle går til først heat søndag.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter den lidt uheldige start på weekenden kom René rigtigt godt igen i søndagens første heat, på en våd Ring Djursland. Her fik han kæmpet sig op fra startplacering som nummer 12, og endte på 7. pladsen.

Dagens andet heat blev også en positiv oplevelse for René, han sluttede dagen med en 4. Plads.
Selvom det ikke er en podie plads, så slog René altså de to førende i Advan Cup'en i heat 2, og det er da en skalp der er værd at tage med hjem.
Vejen frem til den flotte placering gik forbi Kim Lund i starten af heatet, og Caasper Lind Poulsen blev overhalet på 5. omgang, derefter blev jagten sat ind på Anders Christensen, og han endte kun 0,040 foran René da løbet var slut.


(Foto: Motorsporten.dk)

Selvom weekenden sluttede med fornuftige resultater til René, er han stadig ikke helt tilfreds med den nye motor, så i den kommende uge skal bilen på rullefedt for at få analyseret hvor fejlen ligger.
René siger til os at han forventer at have fundet de manglende kræfter inden løbet på Sturup Raceway om 14 dage.

Næste gang René skal køre i Advan Cup'en er ved Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway den 10. - 11. juni 2006.

Vejgaard

Læs mere om:
 • 28/05/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her