Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

GP2 - Monaco - løbet

Grand Prix 2 
27/05/06 

Hamilton har retning mod Formel 1
Det er blevet sagt om vinderne af Formel 3000 eller GP2-løbene en eller anden dag sætter sig i en Formel 1-racer. Hvis den tese holder, så kan Lewis Hamilton om ikke lang tid skrive Formel 1-kører på visitkortet.
 

Den talentfulde brite understregede sin store styrke, da han uden nogen form for modstand hentede sejren hjem foran Franck Perera, der slet ikke kunne følge med. Alexandre Premat kørte sig frem til en 3. plads.

Men det var ikke et løb uden et par uheld. Allerede i starten blev fire biler sendt til tælling - mest alvorligt for Nicolas Lapierre, der måtte have lægen til at tilse sig. Adam Carroll måtte noget uventet se sin motor eksplodere, mens Gianmaria Bruni, der ellers var staret ud som nummer 3, måtte hentet et DNF da han kørte en tur i den utilgivelige barriere. Oliver Pla kunne måske også have endt på podiet, men nerverne var også lidt for store for DPR Direxiv-køreren, der satte sin racer i muren. Premat hentede dog via et bedre timet pitstop.


Lewis Hamilton modtaget det ternede flag i Monaco
(Foto: GP2 Series)

Det stærkt amputerede felt - hvor der kun var 12 klassifieret, gav ikke meget modstand til Hamiltons march mod mesterskabet. 10 point har han nu med sig videre efter denne weekend.

Resultatet af GP2 løbet i Monaco

Nr.KørerTeamTid
1.Lewis HamiltonART1t03m50,768s
2.Franck PereraDAMS+ 8,445s
3.Alexandre PrematART+ 36,312s
4.Clivio PiccioneDPR+ 37,255s
5.Andreas ZuberTrident+ 1m25,610s
6.Felix PorteiroCampos+ 1 omg.
7.Michael AmmermüllerArden+ 1 omg.
8.Sergio HernandezDurango+ 1 omg.
9.Ferdinando MonfardiniDAMS+ 2 omg.
10.Fairuz FauzySuper Nova+ 2 omg.
11.Lucas di GrassiDurango+ 3 omg.
12.Nelson Piquet Jr.Piquet Sport+ 5 omg.


Podiet i Monaco
(Foto: GP2 Series)

Der køres kun ét løb i denne weekend, så næste løb bliver på Silverstone i weekenden 10-11. juni.

Benji

Læs mere om:
  • 27/05/06 - Monte Carlo - Grand Prix 2
  •