Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Ring Djursland kan give gode resultater

Special Saloon 
26/05/06 

JM Racing når knapt nok at hvile ud mellem forårets løb. Efter sidste weekends løb på Padborg Park skal teamet fra Grindsted til i weekenden til Ring Djursland for at deltage i banens Special Saloon Car Festival.
 

Som navnet antyder, er løbet blevet til det årlige højdepunkt for de kraftige Special Saloon Cars, og her forventer JM Racing naturligvis at få lov til at spille en hovedrolle. Specielt efter de to sejre, som teamchef Jens Ole Mathiesen (Grindsted) erobrede i sidste løbsrunde, og som bragte ham frem på en sammenlagt femteplads i mesterskabet. På Ring Djursland bliver der gode muligheder for at gentage de gode takter. For fjorten dage siden testede JM Racing med den vilde BMW M3 på banen, og da den kommende weekend er en dobbelt afdeling, er der hele to løb både lørdag og søndag.

Men Special Saloon Car Festivalen er meget andet end de vildt ombyggede racervogne. Med på programmet er også en afdeling af Fleggaard Renault Clio Cup, og her er alle JM Racings tre kørere ikke bare opsatte på at gøre en god figur. De er også overbeviste om, at de har gode chancer på banen.

"Jeg synes, at det er en god bane. Den er sjov at køre på, og så har jeg det bare bedre med Ring Djursland end med Jyllandsringen," siger Camilla Stephansen (Horsens). Tidligere i år var hun også på banen. Det var dog ikke i sin sorte Clio-racer, men derimod i en anden standardvogn, som hun delte sammen med to andre kvindelige kørere i et langdistanceløb.


Camilla Stephansen glæder sig til Ring Djursland.
(Foto: JM Racing)

"Jeg fik en masse omgange på banen, for jeg fik lov til at køre næsten halvanden time. Selv om det ikke lige sådan er til at overføre til Clioen, så er det en god ballast at have med," siger JM Racings kvindelige islæt, der i årets to første afdelinger af Fleggaard Renault Clio Cup har måttet gå så meget igennem med påkørsler fra sine mandlige konkurrenter. "Jeg håber ikke, at de bliver så nærgående denne gang. Min strategi er i hvert fald at køre hurtigere end sidste gang, så de burde være væk, der hvor jeg er på banen."

Også JM Racings to mandlige Clio-kørere glæder sig over, at det næste løb netop skal finde sted på Ring Djursland.

"Godt nok glæder jeg mig som en lille dreng til Sturup, hvor jeg vandt i Saxo Cuppen sidste år, men jeg tror også, at Ring Djursland passer fint til mig i Clioen. Vores test på banen gik i hvert fald godt,"siger Christian Jakobsen (Børkop). Han suppleres af kollegaen Michael Holding (Rødding):

"Vi havde en god test, og jeg var nummer fire, så jeg håber stærkt på, at jeg er med, hvor tingene sker i weekenden. Jeg plejer at være rimeligt langt fremme. Sidste år lå jeg femmer, da et par andre kørte sammen og rev mig med. Jeg håber i hvert fald, at jeg kan komme til at prøve, hvordan det er at stå på podiet. Jeg satser stærkt på at komme i top 3."

JM Racing


Læs mere om:
  • 28/05/06 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her