Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hvad mon der skal til??

Danish
Touringcar
Challenge 

25/05/06 

Efter en skuffende weekend i Padborg Park sumerer Jason Watt op over begivenhedernes gang.
"Jeg havde endnu engang ikke meget held i sprøjten, men jeg fik da vist flaget" - mener han.
 

En weekend som til at starte med bød på en 5. plads i den regnfulde lørdagstræning, og dernæst en 12. plads i tidskørselen, synes ganske respektabelt da Jason var den bedst placerede af alle Peugeot 307'ere i feltet.


Jason var vanen tro lynhurtig i regnvejret.
(Foto: Motorsporten.dk)

I prefinalen kom Jason ikke længere end til første sving, hvor han blev påkørt af en BMW som var på vej tilbage i sporet efter at have været lidt på afveje. Resultatet var et knækket hjulophæng, og altså sortie til 2002 mesteren. Mekanikerne hos ARTS teamet leverede en mega præstation, da de på rekordtid formåede at skifte alle de ødelagte dele ud, med friske komponenter fra hylderne i teamtrucken.

I finalen startede Jason 27'ende og sidst, så der var lagt i ovnen til det store overhalingsshow. Det var også lige hvad det blev til, og den sorte Peugeot fik lov at leve op til sponsornavnet på siden, for KVIK var lige opskriften som Jason fulgte. Han fræsede hele vejen op på en 12. plads og undervejs kørte han imponerende finalens 2. hurtigste tid.

"Nu mangler vi bare at lykkens gudinde vågner lidt op" skumler Jason.

Watt.dk


Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her