Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Op og ned på Padborg Park

Advan Cup 
25/05/06 
Yokohama

Team Horsens Racing var til start på Padborg Park og det var op og ned. Tidtagning i regnvejret var ikke lige hvad der passede den tunge Skoda og opsætningen af bilen ramte vi bare slet ikke.
 

En start placering som nr. 24 var bestemt ikke hvad vi havde håbet på.

1. løb blev skudt i gang og heldigvis i tørvejr. Det skulle hurtigt vise sig at det passede noget bedre til bilen/chaufføren. Fair nærkampe og overhalinger gik op i en højere enhed og da løbet blev flaget af, var det lykkedes at køre bilen op på en 13. plads.

2. løb startede vi fra indersporet og blev lidt klem i første sving, men det lykkedes at komme rundt på 1. omgang med en hel bil. Desværre viste det sig, at da Skoda'en skulle bremse ned for enden af langsiden, valgte ABS bremsen at træde ud af funktion. Med 2 flat spottede dæk til følge og en bil der var umulig og uforsvarlig at køre videre med. Godt der ikke var radio kontakt til mekanikerne for der var gang i de store gloser.

Vi ser nu frem til næste løb på Ring Djursland hvor solen gerne skulle stå højt på himlen.

Team Horsens Racing vil gerne sige tak til alle de involverede officials/medhjælpere der var med til at lave en våd racer weekend til et godt arrangement.

Team Horsens Racing
Bjarne Jensen


Læs mere om:
 • 21/05/06 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her