Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Tyskland

Nygaard på podiet igen

Polo Cup - DE 
24/05/06 

- trods kaos
Efter at have kæmpet for at holde sin 10. plads i lørdagens race i ADAC VW Polo Cuppen på Oschersleben, blev det i Christoffer Nygaards andet løb til flot 3. plads.
 

Tidstagningen til andet heat i ADAC VW Polo Cuppen var gået noget bedre end den til første heat. Man fået nye fordæk på bilen og rettet dæktrykket så det unge danske talent kørte 4. bedste tid.


(Foto: Kenneth Stender)

Christoffer får en god start og holder sin 4. plads. Kort tid efter snurre Alexander Rambow rundt foran Nygaard, som går i det forkerte gear mens han med nød om næppe undgår sin konkurrent og overtager 3. pladsen. Foran Christoffer får de to førende et lille hul, som danskeren ikke får indhentet før efter syv omgange.
Da Christoffer får kontakt med nordmanden Stian Paulsen, er det tydeligt at han er hurtigere end Paulsen, men på grund at tre biler som er væltet eller på taget er der en del gul flags zoner på banen som gør det næsten umuligt for Nygaard at overhale.

At der var gule flag ude alle de steder som Christoffer havde en real mulighed for at overhale, betød at bilerne bag Christoffers Polo kom nærmere og nærmere.
"Pludselig var der lidt stress på, for der var temmelig varmt omkring min bagkofanger fordi Constantin Dressler og Markus Grünewald pressede på".


(Foto: Kenneth Stender)

3 omgange før løbet er slut oversatser Niclas Kentenich i et overhalings forsøg, rammer autoværnet og smadre sin bil så meget at safety car'en bliver sat på banen, men et øjeblik efter vælger løbsledelsen at gøre brug af det røde flag og stoppe løbet 2 omgange før beregnet. Dette betød at Christoffer Nygaard ikke fik de sidste chancer for at erobre andenpladsen.


(Foto: Kenneth Stender)

Det er årets anden podium plads for det unge danske talent, der nu ligger på en samlet 6. plads o mesterskabet.
De gode resultater lover allerede godt for de næste afdelinger på Norisring.

Selch

Læs mere om:
  • 21/05/06 - Oschersleben - Polo Cup - DE
  •