Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

TSD på podiet ved Padborg Open

MC600
Challenge 

23/05/06 

Team Suzuki Danmarks anden Challenge cup weekend og podieplacering nr. 2
Weekendens Challenge cup blev kørt på Padborg Park i det synderjyske. Det blev til en podieplacering som 3 er til Kim Phillip Blommenslyst som det bedste og til en niende plads til Thomas Harding, Slagelse.
 

Teamet var ikke enige med vejrguderne lørdag i tidtagningen. Begge kørere så banen an i den første regnvåde tidtagning, og havde en ide om at vejret ikke kunne blive værre. Så anden tidtagning var der, hvor der skulle satses på en super tid. Men vejret blev værre, så taktikken hold ikke stik og selv om begge kørere forbedrede deres tider i det dårligere vejr, endte det med at Kim Phillip måtte starte søndagens første løb som nr. 12 og Thomas Harding som nr. 15.

Kim Phillip:
Tja - det var ikke hvad jeg havde regnet med. Jeg kører normalt ret godt på Padborg også i regn. Men det var ligesom det ikke rigtig ville køre for mig. Jeg forbedrede mig i anden tidtagning med ca. 1 sek. selvom det var dårligere vejr, så jeg måtte tage til takke med en 12 plads. Kl. 8,00 søndag morgen var det værken fugl eller fisk vejr så der skulle satses med dæk. Jeg satte intermidia for og bag. Ca. 10 min før start var det blevet for tørt så jeg satte et alm. dæk bag. Starten gik ret godt til første sving hvor Ronnie Orø kørte ind i siden på mig, det gav lidt tumult men jeg fik den på rette køl igen. I næste sving kørte Ronnie ind i mig igen, denne gang så hårdt jeg måtte i græsset og vende. Jeg fik overhalet en del og ved indbremsningen forenden af langsiden gik Ronnys motorcykel i stå og nu var det mig som var lige ved at køre op i r.... på ham. Jeg fik kørt mig op --ned på en 8 plads og skulle starte 8 i næste løb. Der fik jeg en god start selvom der var tumult i første sving, jeg fik hurtigt en god rytme og kørte gode tider, fik overhalet lidt og lå 3 i mål. Det var vel ok fra startplads nr.8, men det er ikke helt nok, så vi må gi mere gas næste gang og det er om 14 dage på Jyllandsringen til MC festival. Hvis vejret er godt tager jeg 1000eren med, det skal blive sjovt.

Thomas Harding:
Jeg var nu ellers godt kørerne fra morgenstunden, men taktikken var at få stille og roligt fart på i det våde vejr. Men til anden tidtagning var forholdene på banen endnu værre, jeg forbedrede mig dog alligevel med et sekund, men det var ikke godt nok. I løb et fik jeg kørt mig 5 pladser op og var nu klar til at starte som 10 er i løb 2. Der fik jeg en god start og var på første omgang oppe som 6 er. Jeg måtte dog hurtigt afgive 2 placeringer, da jeg ikke kørte hurtigt nok i det tætte felt de første par omgange. Det blev dog til et meget spændende løb i en 4 mands gruppe hvor jeg kæmpede en del med Jens Kristian Nielsen på Kawazaki. Der var tætte og fede udbremsningsdueller for enden af langsiden og bedst som jeg mente at nu var han sat på plads, så skulle vi overhale en langsomkørerne med en omgang. Jeg kom i klemme mellem ham og græskanten ud til langsiden og vups, så var Jenner igen foran. Han kørte godt defensivt de 2 sidste omgange og sluttede 0,1 sek. foran mig. Nu skal det bare gå endnu stærkere og taktikken fremover vil være ikke at vente på bedre vejr i tidtagningen.

Team Suzuki Danmark


Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - MC600 Challenge
  •