Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff skifter motor

Advan Cup 
24/05/06 
Yokohama

- inden løbet på Ring Djursland
René Hoff havde noget nær en katastrofe weekend på Padborg Park. Efter fornuftige træninger og kvalifikation blev motoren overdrejet på anden omgang i 1. heat, og dermed var weekenden slut - så nu ser han frem til bedre held på Ring Djursland.
 

Det faktum at teamet kom hjem med en ødelagt motor, har dog ikke slået dem ud. De har allerede fundet en 'ny' motor og den bliver monteret torsdag, så René er klar til at køre race på den kuperede Ring Djursland i forbindelse med Special Saloon Car Festivalen den kommende weekend, hvor også Advan Cup kørerne stiller op.


(Foto: Nimo Foto)

René holder meget af Ring Djursland, og glæder sig til at køre der igen, han siger at uanset hvor mange omgange man har kørt på den bane, så kilder det i maven når man køre ud over trapperne med fuld gas.

Efter den ærgerlige weekend på Padborg Park, satser René på top-5 placeringer i den kommende weekend.

Vejgaard

Læs mere om:
 • 28/05/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her