Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Casper glæder sig til 'Festivalen'

Advan Cup 
24/05/06 
Yokohama

- på Ring Djursland
Casper Lind Poulsen kommer til Ring Djursland som den førende i Advan Cup'en, derfor har hans Peugeot 307 EPO II igen mange kilo succesballast at slæbe rundt på, men det er prisen for at være blandt de hurtigste i klassen.
 

Casper deler inden weekendens løb 1. pladsen med Kim Lund Johansen, men det er ikke hensigten at det skal blive ved med at være sådan. Casper er kommet så godt fra start i år, at han går nu efter at vinde mesterskabet.


(Foto: Nimo Foto)

Inden Special Saloon Car Festivalen på Ring Djursland i den kommende weekend, hvor Advan Cup klassen er inviteret med, er han igen optimist og bilen køre fantastisk. Ring Djursland er en fantastisk sjov og ikke mindst udfordrende racerbane, så Casper tror på at han kan hive en placering i den gode ende af top 3 med hjem.

Vejgaard

Læs mere om:
 • 28/05/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her