Touringcar

23/05/06

- med positiv resultat
Renault køreren Jesper Sally Pedersen havde en mere end normalt problemfyldt weekend, da han deltog i anden afdeling af Danish Touringcar Championship på Padborg Park.

Ud af de 27 kørere der deltog i den første af lørdagens frie træninger kørte Sally sig ind på 25. pladsen på den regnvåde bane.

Til dagens anden træning var det regulært regnvejr, og endnu en gang kørte Sally sig til en placering som nummer 25.
Men det havde desværre en pris - i chicanen var han så uheldig at ramme curben forkert, og det kostede lidt skader på forpartiet.
Kofangeren var flækket og køleren var blevet utæt. Så der var meget arbejdet til teamet lørdag eftermiddag og aften.

Da DTC kørerne kørte ud til 'Shoot Out' var banen blevet tør, og Sally kunne her køre sig op på 22. pladsen.

I pre-finalen fik Sally en fin start, og han vandt et par placeringer, hen over de 13 omgange som løbet strakte sig over havde han flere spændende nærkampe med konkurrenterne, og da løbet sluttede kørte han over målstregen på 18. pladsen.

18. pladsen gav Sally et bedre udgangspunkt til finale-løbet, men problemer med koblingen forhindrede ham i at forcere i feltet, men han fastholdt sin 18. plads hen over målstregen.

Placeringerne indbragte Sally to gange syv point til privat cup mesterskabet, hvor han nu indtager 11. pladsen, ud af de 16 kører der indtil nu har scoret point.

"Det var en weekend med mange problemer, så det var lidt af en udfordring, men vi lærer hele tiden noget, så det går i den rigtige retning - trods alt. På positivsiden kan vi da også glæde os over at have fuldført begge løb, samt at vi kan tage hjem med en racer uden buler" - udtaler Jesper Sally Pedersen, der nu tager sig en friweekend.

Men Renault raceren får ikke lov til at holde fri, den skal i den kommende weekend deltage i Special Saloon Car festivalen på Ring Djursland, hvor Sally's søn Martin stiller op til start med den.