Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Dobbeltsejr

MC600
Challenge 

23/05/06 

- til Team Designa Køkken på Padborg Park
Med en suveræn dobbeltsejr på Padborg Park søndag, den 21. maj, har Steven Tirsgaard fra Team Designa Køkken cementeret sin føring i Den Blå Avis MC 600 Challenge.
 

Med Steven Tirsgaards sejre i begge heat søndag, og en flot andenplads til Team Designa Køkkens Jan Jespersen i andet heat, har teamet vist sin klare styrke på asfalten.

I søndagens første heat havde Steven tæt selskab af Allan Howard Christensen, ligeledes på den skrappe Yamaha R6, uden at denne dog udgjorde en reel trussel. Steven kørte fire tiendedele hurtigere end sin Yamaha-kollega, og nåede også som den første det ternede flag med samme margin til nummer to. Jan Jespersen og Steen Hansen pressede gevaldigt på de stærkt kørende gul/sorte Yamahaer med René Prang og Ulrik Døssing, og sluttede med en hhv. 5. og 7. placering.
Carsten Lund endte på en respektabel 17. plads i det stærke felt. Yamaha R6 indtog de første syv pladser i heatet og understregede om noget, at den skrappe japaner er den bedste racermotorcykel p.t.


Podium - race 1.
(Foto: Team Designa Køkken)

Eftermiddagens andet heat tog en noget uventet drejning med en uheldig Steen Hansen, der måtte en tur af cyklen i første sving efter starten. Imens Steven Tirsgaard og Jan Jespersen strøg afsted i front, kæmpede Steen Hansen sig tilbage på sin Team Designa Yamaha. I en hidsig forfølgelsesjagt hentede han hele otte modstandere og endte på en yderst værdig 12. plads.

Steven Tirsgaard var mildest talt flyvende og viste klar international klasse med sin radikale stil på motorcyklen. Hængende helt ude på kanten af sin Yamaha R6 kontrollerede han løbet fra start til slut uden at sætte et hjul forkert undervejs. Det var en fornøjelse at være tilskuer til sådan en motorcykelkontrol, og det var da forståeligt nok også en meget glad Steven Tirsgaard, der indtog sejrsskamlen efter løbet.


Steven Tirsgaard.
(Foto: Team Designa Køkken)

Næsten fem sekunder efter kom teamkollega Jan Jespersen i mål og fuldendte weekendens triumftog for Team Designa Køkken. De mest pågående konkurrenter i klassen sluttede med sekundære placeringer længere nede i rækkerne, og var dermed ufrivilligt med til at styrke Steven Tirsgaards og Team Designa Køkkens føring i MC 600 Challenge. Carsten Lund dannede bagtrop for firemands-teamet og kom i mål som nummer 18.


Podium - race 2.
(Foto: Team Designa Køkken)

Følg Team Designa Køkken til 3. afdeling af MC 600 Challenge, til Road Racing Festival på Jyllandsringen, weekenden 3. - 4. juni!

Team Designa Køkken


Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - MC600 Challenge
  •