Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Magnussen vinder igen!

Danish
Touringcar
Challenge 

22/05/06 

- igen byder Big Mag og DTC på spændende race
Der var drama hele vejen fra DTC-feltet blev sendt af sted i finalen i Padborg Open. Efter en tredjeplads i pre-finalen, var Den Blå Avis Fleggaard Racings Jan Magnussen atter første mand over stregen i finalen - ganske som i åbningsløbet for tre uger siden.
 

"Jeg har kun en ting at sige: Hold kæft et ræs", siger en lykkelig Magnussen efter løbet på Padborg Park.

Med 45 kilo strafvægt var det med besvær, at Magnussen i sin BMW 320si kunne forsvare sig mod de mange angreb.

"Bilen var meget tung, så det var svært at køre rigtigt hurtigt. SEATen og Hondaen kom hurtigt op til mig, men så måtte jeg køre lidt defensivt. Sådan er det. Det var jeg jo vant til", siger Magnussen og hentyder til sæsonens første løb.

Hele løbet igennem måtte Jan Magnussen kæmpe mod estiske Markko Märtin samt Martin Jensen, begge Honda, samt Michel Nykjær, SEAT. Nykjær blev sat bagud, da han efter nærkontakt med Magnussen blev idømt en strafbane.

Herefter skulle Magnussen forsvare sig mod Markko Märtin, der dog oversatsede for enden af langsiden og endte uden for banen.


(Foto: Kim Igel)

Over målstregen var Big Mag først foran Martin Jensen og Jens Edman, Peugeot.

"Det er super godt, for jeg har fået hentet en masse point på Casper Elgaard", siger Magnussen, der efter denne weekend har seks points føring i mesterskabet.

Lundgaard udgik efter påkørsel

For Henrik Lundgaard, Hedensted, var det en weekend af de værre. Efter en påkørsel i pre-finalen, skulle han starte sidst i feltet i finalen. De mange biler i feltet skaber allerede på første omgang en del tumult i de første kurver.

"Jeg forsøgte at undgå Alfaen, der spandt foran mig, men som han snurrer rundt, når han lige nøjagtig at ramme", siger Lundgaard efter løbet.

Det var dobbelt uheld for Lundgaard. Konkurrenten ramte ham på højre baghjul, hvorved ophænget brækkede.

"Det var en weekend, der hurtigst muligt skal i glemmebogen. Det var virkeligt ærgerligt, for bilen føltes faktisk rigtig godt i første løb", siger Lundgaard.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her