Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Kommentarer til Oschersleben

DTM 
23/05/06 

DTMDe 20 køreres kommentarer til weekendens løb
Hvorfor udgik Alexandros Margaritis i det han kalder 'sit livs løb'? Christian Abt er muggen over at Audi-familien ikke ser sig for. Der var glæde for Alesi - at hente point efter at være startet ud fra 14. pladsen, mens Häkkinen var stærkt irriteret over sit resultat.
 

Tom Kristensen, Audi
"Det var et hårdt løb. Jeg lavede en god start og pressede meget hårdt på i de første omgange for at få et hul, hvilket jeg var i stand til så jeg havde en stor føring før jeg foretog mit første pitstop. Jeg var i stand til at kontrollere løbet, men efter at jeg havde passeret Lauda og Stoddart, blev jeg let fanget af to andre Mercedes'er, som så ud til at køre race for dem selv. De var ikke hurtige i svingene og holdt mig virkelig tilbage. Det var et genialt træk fra teamet at tage mig tidligt i pit når Spengler var kommet så tæt på. Det sidste sting var dog meget langt og jeg skulle virkelig holde øje med dækkene. På min ud-omgang efter pitstoppet lagde jeg allerede afstand på 1,5 sekund ned til Spengler. Efter det kunne jeg selv sætte farten og køre mere konservativt. Jeg pressede igen på i de sidste fem omgange hvor jeg var sikker på at dækkene ville holde hele vejen."


YES - sejren til Tom Kristensen kom efter hårdt arbejde
(Foto: DTM)

Bruno Spengler, Mercedes
"Jeg lavede en meget god start, men det var ikke nok til at hente Tom Kristensen. Især på Oschersleben er det vigtigt ikke at lave nogen fejl, og det gjorde vi ikke. Jeg er meget glad for mit første DTM podie."

Jamie Green, Mercedes
"Jeg er meget tilfreds med min 3. plads. Desværre var min start ikke så god, og derfor kunne Bruno passere mig. Han lavede ingen fejl og jeg var ikke i stand til at overhale ham."

Heinz-Harald Frentzen, Audi
"Starten gik godt og bilen føltes godt balanceret. På det andet sæt dæk var balancen ikke længere god. Bilen understyrede og bremsebalancen kunne ikke justeres længere. Jeg var ikke i stand til at angribe længere og koncentrerede mig om at holde Bernd Schneider fra at overhale mig. Det virkede og han opførte sig fair. 4. pladsen er okay - det er mit næstbedste resultat i år."

Bernd Schneider, Mercedes
"Jeg mistede tre placeringer i starten, men derefter var løbet ok. Vores første pitstop var perfekt, men under mit andet stallede motoren. Derfor var jeg ikke i stand til at passere Heinz-Harald Frentzen, og det var det."


Bernd Schneider blev presset godt af Audi'erne - her af Mattias Ekström
(Foto: DTM)

Martin Tomczyk, Audi
"Det var ikke et spændende løb for mig. Vi kørte vores fart. Hvis vi ikke havde været holdt tilbage i så lang tid, kunne vi have fået et bedre resultat. Jeg er glad for at være kommet hjem på 6. pladsen. Stor tak til Audi og Abt teamet, fordi strategien gik så godt. Som det er her, er race og teamwork sjovt."

Mattias Ekström, Audi
"Min start var meget god, men jeg lavede en fejl og Häkkinen kom forbi mig. Efter det var jeg hindret bag ham et stykke tid. Måske var strategien ikke den allerbedste, men bilen føltes god. Kvalifikationen ødelagde min weekend."

Jean Alesi, Mercedes
"Et godt løb for mig og teamet. Efter en skuffende kvalifikation fik vi en god balance og strategi, og deraf også en god fart. Jeg er glad for at have scoret et point efter at være startet som nummer 14."

Mika Häkkinen, Mercedes
"Jeg er meget skuffet. Jeg fandt ingen god fart i min bil og vi kender ikke grunden til dens præstation. Jeg var ikke i stand til at angribe og overhale. At komme herfra uden point er altid irriterende."


Skuffende løb for Mika Häkkinen - uden point
(Foto: DTM)

Pierre Kaffer, Audi
"Mit løb var godt - starten var meget god. Jeg er meget ked af at have ramt Timo Scheider - det var ikke meningen! Jeg vil gerne takke teamet for to gode pitstops. Med lidt mere held kunne vi have fået point."

Daniel la Rosa, Mercedes
"Jeg mistede desværre nogle placeringer i starten, men derefter var løbet ret ok. Der var ingen chance for at overhale Stefan."

Stefan Mücke, Mercedes
"Efter at være startet som nummer 16, var jeg ikke i stand til at opnå mere, fordi det er så svært at overhale her. Jeg havde ikke en god balance med de to første sæt dæk, men mit tredje sæt var bedre. Så var det for sent at forbedre mit resultat."

Frank Stippler, Audi
"Efter at være startet fra 8. pladsen, skulle vores resultat have været bedre. Vi havde en masse problemer, og især et stort - drive-through straffen for at have kørt for hurtigt i pitten. Et stykke af hovedstøtten på siden af sædet rev sig også løb og rodede rundt omkring pedalerne. Efter min kontakt med Christian Abt i det andet sving, fløj en vinge på højre front væk. Jeg havde understyring i venstresvingene."


Frank Stippler var med fremme blandt de store i starten - men det gav ret mange skrammer!
(Foto: DTM)

Timo Scheider, Audi
"Det var et dårligt løb - Oschersleben giver mig ikke andet end uheld. Starten var rigtig ringe. Måske var det et mekanisk problem, eller måske min fejl. Desværre ramte Pierre mig i 'Hotel'-svinget, noget som ikke burde ske mellem mærke-kolleger. Gutterne gjorde det godt under begge pitstops. Desværre stalle'de min motor ved det ene af dem. Senere fik jeg en drive-thruogh for at have kørt for hurtigt i pitten."

Susie Stoddart, Mercedes
"Det var en dårlig start, men et godt løb. Til sidst var der ikke meget dæk tilbage, men jeg har stadig lært en masse og det var godt at køre."


Susie Stoddart tankede en masse erfaring - nu venter der et løb på hjemmebanen Brands Hatch
(Foto: DTM)

Mathias Lauda, Mercedes
"Jeg mistede tid på den første omgang hvor Timo Scheider spandt foran mig, og jeg måtte køre gennem græsset for at undgå ham. Det var en skam, fordi jeg startede godt og mine omgangstider var ok."

Christian Abt, Audi
"Starten var god. I det andet sving så jeg et hul til Bernd Schneider. Jeg trak væk for at være på den sikre side, da en eller anden ramte mit hjul. Min bil var tydeligvis skadet på fronten. Det var en skam at flere kørere fra vores egne rækker er lidt for motiverede. De skulle være lidt mere forsigtige, fordi vi er en familie."

Vanina Ickx, Audi
"Min start var meget god og jeg hentede flere pladser. Jeg mistede dem igen da jeg kørte gennem græsset for at undgå Timo Scheider, som spandt rundt. Efter det var jeg i stand til at overhale min holdkammerat. Mit løb var mere konstant end de to første løb, og bedre end warm-up'en havde indikeret. Pitstoppene kostede mig igen meget tid. Det er et område hvor teamet skal forbedres inden Brands Hatch, og jeg skal øve mig lidt mere på mine starter."


2004'er Audien har stadig meget svært ved at følge med - men igen slog hun sin holdkammerat
(Foto: Audi Motorsport)

Olivier Tielemans, Audi
"Min start var god og jeg overhalede et par biler. Desværre flat-spottede jeg mine dæk. Det var derfor at bilen gave store vibrationer og jeg var ikke i stand til at holde de indhentende biler bag mig. På det andet sæt dæk gik det bedre, og også på det tredje. Stor tak til teamet for to gode pistops. Mod slutningen blev jeg snittet af Daniel la Rosa, hvor jeg spandt og fik en drive-through straf. Jeg ved dog ikke hvorfor."

Alexandros Margaritis, Mercedes
"Det var mit livs løb. Teamet gjorde et perfekt stykke arbejde og gav mig en perfekt bil. Det var en skam at jeg måtte udgå med en løs baghjulsmøtrik."

Læs mere:
Løbsrapport fra Oschersleben
Aktuel stilling i DTM

Benji

Læs mere om:
  • 21/05/06 - Oschersleben - DTM
  •