Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff havde en katastrofe weekend

Advan Cup 
22/05/06 
Yokohama

Peugeot Køreren fra Team Plumber / Sally Racing, René Hoff der deltager i Advan Cup, ankom til Padborg Park fuld af optimisme. De gode resultater ved Åbningsløbet havde givet ham blod på tanden til mere.
 

Den første træning lørdag blev kørt om formiddagen, her var René Hoff 11. hurtigst med tiden 1:20,473, så pausen skulle bruges til at finde en del tid i bilen hvis René skulle være med helt fremme.


(Foto: Motorsporten.dk)

Ved kvalifikationen kørte René Hoff 7. hurtigste tid. Tiden var 1:20,002 hvilket er en forbedring på 4/10 sekund i forhold til formiddagens træning, men 1,321 sekund langsommer end sidste års holdkammerat Casper Lind Poulsen, så der var lidt at arbejde med inden weekendens første løb der skulle køres søndag formiddag.

For René Hoff var søndagens første løb en total skuffelse.
Han startede fra 7. position men måtte allerede på anden omgang forlade løbet. På første omgang havde René en fight med Flemming Schantz hvor René's Peugeot bliver ramt hårdt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Herefter kan René mærke at bilen ikke føles rigtig, samtidig er han lidt tummelumsk efter det hårde slag, og ved indgangen til en kurve hvor der skulle geares ned fra 5. til 4. gear, kommer René til at banke den ned i 2. gear, og det overdrejede motoren. Motoren blev så medtaget, at han ikke kom til start i andet heat.

Det var ikke den bedste udgang på denne race weekend, og set i lyset at der allerede i den kommende weekend køres på Ring Djursland, skal der findes en hurtig løsning med en ny motor.

Vejgaard

Læs mere om:
 • 21/05/06 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her