Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Magnussen og Lundgaard sigter mod podiet

Danish
Touringcar
Challenge 

19/05/06 

- vejr og succesballast kan blive afgørende på Padborg Park
Podiepladserne er i kikkerten hos Jan Magnussen og Henrik Lundgaard. Det slår kørerne fra Den Blå Avis Fleggaard Racing fast op til anden afdeling i Danish Touringcar Championship.
 

"Vi skal have podieplaceringer i begge løb, det er målet. At tage gode point i begge løb - og helst flere end Team Essex", siger Henrik Lundgaard, Hedensted.

Og de to BMW 320si-kørere føler sig også godt rustede, inden det går løs på Padborg Park.

"Vi har da store forventninger. Vi er godt forberedte og føler, at vi har et godt setup efter de sidste tests. Her har vi fundet et godt kompromis, så vi er da fortrøstningsfulde", siger Henrik Lundgaard.

Efter åbningsløbet på FDM Jyllandsringen har det stået endnu mere klart, at der er en del at lære efter skiftet fra forhjulstræk til de baghjulstrukne BMW-racere.

"Vi har ikke lukket hullet helt op til Essex, men vi har fået lukket noget af det", siger Jan Magnussen og henviser til ærkerivalerne, der har næsten samme materiel.

Vejret kan spille ind
Hvordan sølvtøjet bliver fordelt søndag eftermiddag, vil Den Blå Avis Fleggaard Racing-kørerne dog nødigt spå om.

"Er det regnvejr, så bliver det nok tilfældighedernes spil på Padborg Park. Især her vil forhjulstrækkerne have en fordel, og endnu mere, da de nu er op til 50 kilo lettere end os", siger Henrik Lundgaard og henviser til den succesballast, de fem bedste kørere i tabellen nu skal slås med.

Efter den fabelagtige finalesejr i åbningsløbet kører Jan Magnussen med 45 kilo ballast i bilen. Det har stor indflydelse på BMW-racernes opførsel på banen i det sønderjyske, forklarer han.

"Jeg synes, at jeg kan mærke succesballasten meget - bilen er blevet lidt mere lad under nedbremsningerne. Men sådan er det jo, når man vinder", siger Jan Magnussen, der trods handikappet holder humøret højt.

"Jeg er jo altid optimist", slutter han.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her