Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jesper Sylvest: "Jeg vil på skamlen i privatcuppen"

Danish
Touringcar
Challenge 

18/05/06 

I weekenden stiller Jesper Sylvest til start i årets anden afdeling af Danish Touringcar Championship. Det sker på Padborg Park, og målsætningen er helt klar for BMW-køreren fra Jægerspris.
 

"Jeg vil på skamlen i privatcuppen," slår han fast. "Jeg vil gerne længere frem i feltet, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at det ikke må blive ringere end sidst."


(Foto: Sylvest Motorsport)

Ved premieren for tre uger siden blev det til henholdsvis en ellevte- og en tolvteplads for Sylvest Motorsport. Men hvor det skete på FDM Jyllandsringen, så kommer weekendens løb til at foregå på Padborg Park, og det kommer til at gøre en forskel.

"Padborg Park er en bane, der altid har ligget godt til mig, bedre end Jyllandsringen har gjort," forklarer Jesper Sylvest. "På Jyllandsringen skal vi kæmpe meget mere for at finde farten, og der mangler vi at finde mindst et halvt sekund mere, inden vi er tilfreds med bilen. Men på Padborg Park er det anderledes. Her burde vi ikke gøre det dårligere end sidste gang, vi kørte på banen."

Tiden siden første løb har Sylvest Motorsport brugt på forberedelser, ikke bare hjemme på værkstedet, men også ude på racerbanerne. I lørdags var man således på Ring Djursland, hvor man testede racerbilen.

"Jo mere køretid, vi får, jo mere dus bliver vi med bilen," siger Jesper Sylvest, der faktisk havde sin allerførste test med den lyseblå BMW på Padborg Park.

"Det var min allerførste shake down test, hvor vi ikke havde stillet på undervognen, men vi har ændret en hel masse ting på bilen siden. Vi er også blevet klogere på dæktryk, for der er forskel på en forhjuls- og en baghjulstrækker. Vi er blevet meget mere erfarne, siden vi startede med at køre med bilen."

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her