Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Padborg Park er næste stop for JM Racing

Diverse 
18/05/06 

Inden den danske motorsportssæson holdt premiere for tre uger siden på Jyllandsringen, var der ikke mange udenfor sportens inderkreds, som kendte til JM Racing. Men med den præstation, som Michael Outzen (Ringe) leverede med sejren i privat cuppen i DTC-klassen, var der pludselig ekstra spotlight på teamet.
 

"Det var helt godnat," siger fynboen. "Da vi kom hjem, kom folk ind i butikken og sagde tillykke. Det er jo en lille by, vi bor i. Folk på gaden stoppede op og hilste, og det kan jeg slet ikke forholde mig til. Jeg er jo stadig den samme person, der bare kører race. Men det er fint, at folk støtter op om det, når man kommer fra en lille by. DTC har i hvert fald fået en lidt større betydning, end det nogensinde har haft i Ringe."

Næste stop for JM Racing er Padborg Park. Her kører man i weekenden Padborg Open, der er anden afdeling af de forskellige mesterskaber, herunder DTC-serien.

"Vi har testet på banen, og det er gået meget godt, men om vi kan være med ligesom på Jyllandsringen, det ved jeg faktisk ikke endnu," vurderer Michael Outzen. "Men vores målsætning er den samme. Vi vil have en tredjeplads i privat cuppen, og så en top 10-placering blandt de professionelle."


Michael Outzen og Jens Ole Mathiesen diskuterer strategien før weekendens løb på Padborg Park.
(Foto: JM Racing)

JM Racing stiller ved Padborg Open op i yderligere to klasser. Teamchef Jens Ole Mathiesen (Grindsted) er med i Special Saloon Car Challenge med sin BMW M3, mens teamet i Fleggaard Renault Clio Cup er repræsenteret ved Camilla Stephansen (Horsens), Christian Jacobsen (Børkop) og Michael Holden (Rødding). Her ligger sidstnævnte bedst placeret på en sjetteplads i mesterskabet efter bl.a. at have fået en fjerdeplads i premieren, men på Padborg Park er der en af hans teamkammerater, der er meget opsat på at udfordre ham.

"Padborg Park er jo min hjemmebane. Det er den, jeg bedst kan lide, og det er den, jeg føler mig bedst tilpas på. Jeg kører altid stærkt dernede, for det er en fed og hurtig bane," siger Camilla Stephansen. Ved sæsonpremieren for tre uger siden var hun den store taber i en af de kollisioner, der prægede løbets første omgange.

"Jeg skal fuldføre denne gang. Det gjorde jeg egentlig også sidste gang, men det var jo to omgange bagude i forhold til de andre. Men denne gang forventer jeg meget mere. Jeg skal i top 10, for det er det, jeg vil, og det er det, jeg kan. På Jyllandsringen fik jeg i hvert fald bevist det i forhold til mine tider og min startposition."

Siden premieren i slutningen af april har JM Racing også lanceret sin egen hjemmeside. På adressen www.jmracing.dk får man ikke bare en præsentation af teamets medlemmer og biler, men også løbende nyheder.


Læs mere om:
  • 21/05/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DM
  •